Jak odczytac jego zachowanie? Pomocy! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak odczytac jego zachowanie? Pomocy!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jak odczytac jego zachowanie? Pomocy!

Dziewczyny mam problem! Spotykam sie z facetem z tindera co prawda niezbyt regularnie, ale juz pare tych spotkan bylo, najczesciej w domu lub spacer. Problem w tym ze on nie wykonuje zadnego kroku - ani pocalunku ani przytulasa (oprocz na pozegnanie) ani nawet kontaktu wzrokowego… Najgorsze w tym wszystkim jest to ze nie raz mi pisal a to ze jestem ladna, a to ze mam fajna figure a na zywo nic kompletnie jakbym byla dla niego zwykla kumpela ktora traktuje aseksualnie. Moze ktos mial podobna sytuacje? Gdybym mu sie podobala to chyba powinien juz zrobic jakis krok? Z drugiej strony jezeli nie jest mna zainteresowany to po co sie ze mna spotyka i traci czas? Myslalam na poczatku ze moze jest niesmialy i sie wstydzi, jezeli tak jest to jak go osmielic?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak odczytac jego zachowanie? Pomocy!

Hmm a może zaproś go na kolację,wiesz,wino do tego,film. Alkohol jednak dodaje odwagi i wieksza szansa, że któreś z Was się ośmieli zrobić ten krok. Nie miałam nigdy takiej sytuacji, ba nie potrafię nawet flirtować, ale jakbym już miała coś zainicjowac,to w ten sposób aby było naturalnie.

Szczerze jakby to dalej nie podziałało to bym pewnie sobie go odpuściła

3

Zuza_99 napisał/a:

Dziewczyny mam problem! Spotykam sie z facetem z tindera co prawda niezbyt regularnie, ale juz pare tych spotkan bylo, najczesciej w domu lub spacer. Problem w tym ze on nie wykonuje zadnego kroku - ani pocalunku ani przytulasa (oprocz na pozegnanie) ani nawet kontaktu wzrokowego… Najgorsze w tym wszystkim jest to ze nie raz mi pisal a to ze jestem ladna, a to ze mam fajna figure a na zywo nic kompletnie jakbym byla dla niego zwykla kumpela ktora traktuje aseksualnie. Moze ktos mial podobna sytuacje? Gdybym mu sie podobala to chyba powinien juz zrobic jakis krok? Z drugiej strony jezeli nie jest mna zainteresowany to po co sie ze mna spotyka i traci czas? Myslalam na poczatku ze moze jest niesmialy i sie wstydzi, jezeli tak jest to jak go osmielic?

Pewnie jest prawiczkiem i nie wie czy może w ogóle do dziewczyny mówić erotycznie, seksualnie.
Taki efekt wychowania, więc kobiety muszą czasem robić to, co powinni mężczyźni, czyli podrywać.

4

Nie mogłam uwierzyć, że zostanę oszukana, dopóki to się nie stanie. To był mój najgorszy koszmar. Jednakże sprzeciwiłem się. Dla mojego syna i mojej córki. Słuchałem, trzymałem się razem. Czytałem pozytywne artykuły i posty tego typu. Uczę się iść do przodu, a jednocześnie zostać, aby zobaczyć, czy nastąpi zmiana. Bo o rodzinę warto walczyć, bez względu na to, jak niegodna może się ona czasami wydawać. dziękuję księdzu haha, który pomaga pogodzić nasze małżeństwo i relację miłosną. oto informacje o nim. na wypadek gdybyś był w podobnej sytuacji {} Bądź światłem w ciemności. {whatsapp}{ +234} {91657} {0504} To jedyna opcja w tym wszechświecie. rozpaczliwie tęsknię za mężem, który ze mną zerwał.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak odczytac jego zachowanie? Pomocy!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024