Popatrzcie, ale moim zdaniem wygląda na takiego co przedawkował sterydy i zaraz wybuchnie.
1 2023-10-03 18:53:35 Ostatnio edytowany przez Socjallibertarianin (2023-10-03 18:54:14)
On wyglada jak ten zielony stwor ja zapomnialam jak on sie nazywal....wogole wyglada jakby mu te nogi mialy wybuchnac
Popatrzcie, ale moim zdaniem wygląda na takiego co przedawkował sterydy i zaraz wybuchnie.
Ale ogarniasz, że on tydzień po zawodach już tak nie wygląda?
Socjallibertarianin napisał/a:Popatrzcie, ale moim zdaniem wygląda na takiego co przedawkował sterydy i zaraz wybuchnie.
Bo mu powietrze z miesni ucieklo
O ile się nie mylę, to typ jest przed zawodami.
Snake napisał/a:Ale ogarniasz, że on tydzień po zawodach już tak nie wygląda?
Oczywiście. Dieta na zbicie tkanki tłuszczowej do minimum na dzień zawodów. Tylko wtedy skóra jest cienka jak pergamin, wyłażą żyły i każdy mięsień. Plus pan na zdjęciu oczywiście napiął mięśnie i ułożył je w sposób znany kulturystom tzn. tak aby uwypuklić objętość i rzeźbę. To zrzucanie tkanki tłuszczowej w praktyce wygląda tak, że jak mi mówił mój były trener, przed zawodami nawet chodzenie sprawia ból. Po prostu pięta nie ma poduszki z tkanki tłuszczowej i staje się na skórze i kości.
A tydzień po takim zdjęciu żył już nie będzie widać, a mięśnie nawet napięte nie będą miały takiej rzeźby, bo skóra będzie już odtwarzać warstwę tłuszczyku.
Jack Sparrow napisał/a:Snake napisał/a:Ale ogarniasz, że on tydzień po zawodach już tak nie wygląda?
Oczywiście. Dieta na zbicie tkanki tłuszczowej do minimum na dzień zawodów. Tylko wtedy skóra jest cienka jak pergamin, wyłażą żyły i każdy mięsień. Plus pan na zdjęciu oczywiście napiął mięśnie i ułożył je w sposób znany kulturystom tzn. tak aby uwypuklić objętość i rzeźbę. To zrzucanie tkanki tłuszczowej w praktyce wygląda tak, że jak mi mówił mój były trener, przed zawodami nawet chodzenie sprawia ból. Po prostu pięta nie ma poduszki z tkanki tłuszczowej i staje się na skórze i kości.
A tydzień po takim zdjęciu żył już nie będzie widać, a mięśnie nawet napięte nie będą miały takiej rzeźby, bo skóra będzie już odtwarzać warstwę tłuszczyku.
Ble te zyly mnie zawsze obrzydzaly niebieskie wylazace z pod skory od razu mnie sie przypomina jak musialam w dziecinstwie jesc te ohydne szynki z zylami w srodku, dobrze,ze od lat juz nie jem miesa