Na jaw wychodzą fakty o pedofilskich zapędach pewnych bardzo popularnych youtuberów. Same sobie wpiszcie na youtube "mroczna tajemnica stuu i youtuberów". Sam premier Morawiecki zadeklarował bezwzględne ściganie przestępców w tej sprawie. Co o tym sądzicie? Jak kiedyś pierwszy raz obejrzałem ich "twórczość" to zastanawiałem się, czemu to jest takie popularne? Jakby było zapotrzebowanie społeczne na tego typu treści? Cieszy mnie, że w końcu zaczyna pękać to siedlisko zwyroli.
1 2023-10-05 01:12:25 Ostatnio edytowany przez OgnistyKapłan (2023-10-05 02:10:08)
To środowisko ma się całkiem dobrze, sądząc po niewykryciu sprawców przestępstw, w tym porwań związanymi z dziećmi. To, że ktoś chciał komuś zrobić na złość, nie znaczy, że będzie ten proceder ukrócony. Ja jestem bardzo sceptyczna.
Nie ciesz się za wcześnie!!! Nasze środowisko jest tak zjebane, ma tak sprany mózg i tak jest ukierunkowane, że rzadko kiedy zauważa takie sprawy. Zapytaj pierwszego lepszego na ulicy gdzie są przekręty, pedofilia i inne złe rzeczy. Powie ci że w kościele, bo tak media to kreują. Dzięki temu grono tych zwyrodnialców robi to co robi a kar nikt nie zaostrza w UE