Afera pedofilska wśród youtuberów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Afera pedofilska wśród youtuberów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez OgnistyKapłan (2023-10-05 02:10:08)

Temat: Afera pedofilska wśród youtuberów

Na jaw wychodzą fakty o pedofilskich zapędach pewnych bardzo popularnych youtuberów. Same sobie wpiszcie na youtube "mroczna tajemnica stuu i youtuberów". Sam premier Morawiecki zadeklarował bezwzględne ściganie przestępców w tej sprawie. Co o tym sądzicie? Jak kiedyś pierwszy raz obejrzałem ich "twórczość" to zastanawiałem się, czemu to jest takie popularne? Jakby było zapotrzebowanie społeczne na tego typu treści? Cieszy mnie, że w końcu zaczyna pękać to siedlisko zwyroli.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Afera pedofilska wśród youtuberów

To środowisko ma się całkiem dobrze, sądząc po niewykryciu sprawców przestępstw, w tym porwań związanymi z dziećmi. To, że  ktoś chciał komuś zrobić na złość, nie znaczy, że będzie ten proceder ukrócony. Ja jestem bardzo sceptyczna.

3

Odp: Afera pedofilska wśród youtuberów

Nie ciesz się za wcześnie!!! Nasze środowisko jest tak zjebane, ma tak sprany mózg i tak jest ukierunkowane, że rzadko kiedy zauważa takie sprawy. Zapytaj pierwszego lepszego na ulicy gdzie są przekręty, pedofilia i inne złe rzeczy. Powie ci że w kościele, bo tak media to kreują. Dzięki temu grono tych zwyrodnialców robi to co robi a kar nikt nie zaostrza w UE sad

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Afera pedofilska wśród youtuberów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024