Szukam odpowiedzi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Szukam odpowiedzi

Witam
Jestem w związku od 5 lat. Od jakiegoś czasu ciągle myślę o zerwaniu. Nie wiem czy przestałam go kochać ? Ciągle mnie denerwuje, nie chcę mu odpisywać na wiadomości, specjalnie czasami nie odczytuje sms od niego, żebym nie musiała z nim pisać. On naciska na zamieszkanie razem , a mi się chce wymiotować jak pomyślę o tym. Zastanawiam się czy go nadal kocham, nie pojawia się żadna myśl. Szkoda mi tylu razem lat. Potrzebuje trochę odpoczynku od wszystkiego i od związku i od pracy. Pomocy, jak mam rozwiązać to wszystko, zostać czy lepiej rozstać się ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam odpowiedzi

No pewnie,ze go nie kochasz zakoncz zwiazek juz teraz nikt nie pisze kims kogo kocha "ze chce sie zygac przez te osobe"

3

Niezdecydowana28 napisał/a:

Witam
Jestem w związku od 5 lat. Od jakiegoś czasu ciągle myślę o zerwaniu. Nie wiem czy przestałam go kochać ? Ciągle mnie denerwuje, nie chcę mu odpisywać na wiadomości, specjalnie czasami nie odczytuje sms od niego, żebym nie musiała z nim pisać. On naciska na zamieszkanie razem , a mi się chce wymiotować jak pomyślę o tym. Zastanawiam się czy go nadal kocham, nie pojawia się żadna myśl. Szkoda mi tylu razem lat. Potrzebuje trochę odpoczynku od wszystkiego i od związku i od pracy. Pomocy, jak mam rozwiązać to wszystko, zostać czy lepiej rozstać się ?

Na prawdę jesteś taka nie ogarnięta że inni mają za Ciebie decydować?

4 Ostatnio edytowany przez Gary (2023-09-28 10:51:08)

. na zamieszkanie razem ,wymiotować ....zostać czy lepiej rozstać się ?

Rozstać się .

5

Gary napisał/a:

Rozstać się .

Zostań z nim.

6

maku2 napisał/a:
Gary napisał/a:

Rozstać się .

Zostań z nim.

Rozstać się, aby nie wymiotować.

7

Gary napisał/a:
maku2 napisał/a:
Gary napisał/a:

Rozstać się .

Zostań z nim.

Rozstać się, aby nie wymiotować.

Zostać żeby zwymiotować, tak dla pewności.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024