Witam
Jestem w związku od 5 lat. Od jakiegoś czasu ciągle myślę o zerwaniu. Nie wiem czy przestałam go kochać ? Ciągle mnie denerwuje, nie chcę mu odpisywać na wiadomości, specjalnie czasami nie odczytuje sms od niego, żebym nie musiała z nim pisać. On naciska na zamieszkanie razem , a mi się chce wymiotować jak pomyślę o tym. Zastanawiam się czy go nadal kocham, nie pojawia się żadna myśl. Szkoda mi tylu razem lat. Potrzebuje trochę odpoczynku od wszystkiego i od związku i od pracy. Pomocy, jak mam rozwiązać to wszystko, zostać czy lepiej rozstać się ?
No pewnie,ze go nie kochasz zakoncz zwiazek juz teraz nikt nie pisze kims kogo kocha "ze chce sie zygac przez te osobe"
Witam
Jestem w związku od 5 lat. Od jakiegoś czasu ciągle myślę o zerwaniu. Nie wiem czy przestałam go kochać ? Ciągle mnie denerwuje, nie chcę mu odpisywać na wiadomości, specjalnie czasami nie odczytuje sms od niego, żebym nie musiała z nim pisać. On naciska na zamieszkanie razem , a mi się chce wymiotować jak pomyślę o tym. Zastanawiam się czy go nadal kocham, nie pojawia się żadna myśl. Szkoda mi tylu razem lat. Potrzebuje trochę odpoczynku od wszystkiego i od związku i od pracy. Pomocy, jak mam rozwiązać to wszystko, zostać czy lepiej rozstać się ?
Na prawdę jesteś taka nie ogarnięta że inni mają za Ciebie decydować?
4 2023-09-28 10:50:56 Ostatnio edytowany przez Gary (2023-09-28 10:51:08)
. na zamieszkanie razem ,wymiotować ....zostać czy lepiej rozstać się ?
Rozstać się .
Niezdecydowana28 napisał/a:. na zamieszkanie razem ,wymiotować ....zostać czy lepiej rozstać się ?
Rozstać się .
Zostań z nim.
Gary napisał/a:Niezdecydowana28 napisał/a:. na zamieszkanie razem ,wymiotować ....zostać czy lepiej rozstać się ?
Rozstać się .
Zostań z nim.
Rozstać się, aby nie wymiotować.
maku2 napisał/a:Gary napisał/a:Rozstać się .
Zostań z nim.
Rozstać się, aby nie wymiotować.
Zostać żeby zwymiotować, tak dla pewności.