Więc jestem wyjątkowy
Jak często widujecie brzydkich ludzi ?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Spotkać brzydkiego człowieka to rzadkość
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Więc jestem wyjątkowy
Jak często widujecie brzydkich ludzi ?
Boze pomoz mi, ten znowu zaczyna swoje pierdolamento, litanie, marudzenie, narzekanie na swoj jakze ciezki zywot i majaczenie I tak pewnie bedzie majaczyl przez kolejne 20 stron tego tematu
Poczytaj sobie https://dadhero.pl/287215,czy-brzydcy-l … woim-zyciu
Poczytaj sobie https://dadhero.pl/287215,czy-brzydcy-l … woim-zyciu
Nie chcę się ładować
Tyle że ja nie mam znajomych i kobiety która by akceptowała mnie takiego jakim jestem
Tyle że ja nie mam znajomych i kobiety która by akceptowała mnie takiego jakim jestem
Ta, a jak ostatnio Cię zagadała babka, to zacząłeś wybrzydzać.
Miklosza napisał/a:Tyle że ja nie mam znajomych i kobiety która by akceptowała mnie takiego jakim jestem
Ta, a jak ostatnio Cię zagadała babka, to zacząłeś wybrzydzać.
To zaczywiscie pomyłka ta kobieta naprawdę mnie lubi ale czysto platonicznie
To była pomyłka poprostu za dużo mi się wydawało
A ja myślę, że za dużo zakładasz wątków. Jeden, w którym kolejno opisywałbyś swoje problemy - te prawdziwe i te wydumane, zupełnie by wystarczył. Raz, że wszystko byłoby w jednym miejscu i osoby chcące pomóc miałyby dosyć szeroki wgląd w sytuację, a dwa - nie byłoby to tak irytujące. Teraz można odnieść wrażenie, że otworzysz lodówkę i wyskoczy z niej Miklosza. To zniechęca.
A ja myślę, że za dużo zakładasz wątków. Jeden, w którym kolejno opisywałbyś swoje problemy - te prawdziwe i te wydumane, zupełnie by wystarczył. Raz, że wszystko byłoby w jednym miejscu i osoby chcące pomóc miałyby dosyć szeroki wgląd w sytuację, a dwa - nie byłoby to tak irytujące. Teraz można odnieść wrażenie, że otworzysz lodówkę i wyskoczy z niej Miklosza. To zniechęca.
Miałem już jeden wątek i po czasie nikt mnie nie słuchał
Priscilla napisał/a:A ja myślę, że za dużo zakładasz wątków. Jeden, w którym kolejno opisywałbyś swoje problemy - te prawdziwe i te wydumane, zupełnie by wystarczył. Raz, że wszystko byłoby w jednym miejscu i osoby chcące pomóc miałyby dosyć szeroki wgląd w sytuację, a dwa - nie byłoby to tak irytujące. Teraz można odnieść wrażenie, że otworzysz lodówkę i wyskoczy z niej Miklosza. To zniechęca.
Miałem już jeden wątek i po czasie nikt mnie nie słuchał
I zamiast wyciągnąć wnioski zakładasz kolejne, w których też nikt Cię nie słucha.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Spotkać brzydkiego człowieka to rzadkość
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024