Spotkać brzydkiego człowieka to rzadkość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Spotkać brzydkiego człowieka to rzadkość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Spotkać brzydkiego człowieka to rzadkość

Więc jestem wyjątkowy

Jak często widujecie brzydkich ludzi  ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Spotkać brzydkiego człowieka to rzadkość

Boze pomoz mi,  ten znowu zaczyna swoje pierdolamento, litanie, marudzenie, narzekanie na swoj jakze ciezki zywot i majaczenie I tak pewnie bedzie majaczyl przez kolejne 20 stron tego tematu

3

Poczytaj sobie https://dadhero.pl/287215,czy-brzydcy-l … woim-zyciu

4

Nie chcę się ładować

5

Tyle że ja nie mam znajomych i kobiety która by akceptowała mnie takiego jakim jestem

6

Miklosza napisał/a:

Tyle że ja nie mam znajomych i kobiety która by akceptowała mnie takiego jakim jestem

Ta, a jak ostatnio Cię zagadała babka, to zacząłeś wybrzydzać.

7

Lady Loka napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Ta, a jak ostatnio Cię zagadała babka, to zacząłeś wybrzydzać.

To zaczywiscie pomyłka ta kobieta naprawdę mnie lubi ale czysto platonicznie

8

To była pomyłka poprostu za dużo mi się wydawało

9

A ja myślę, że za dużo zakładasz wątków. Jeden, w którym kolejno opisywałbyś swoje problemy - te prawdziwe i te wydumane, zupełnie by wystarczył. Raz, że wszystko byłoby w jednym miejscu i osoby chcące pomóc miałyby dosyć szeroki wgląd w sytuację, a dwa - nie byłoby to tak irytujące. Teraz można odnieść wrażenie, że otworzysz lodówkę i wyskoczy z niej Miklosza. To zniechęca.

10

Priscilla napisał/a:

A ja myślę, że za dużo zakładasz wątków. Jeden, w którym kolejno opisywałbyś swoje problemy - te prawdziwe i te wydumane, zupełnie by wystarczył. Raz, że wszystko byłoby w jednym miejscu i osoby chcące pomóc miałyby dosyć szeroki wgląd w sytuację, a dwa - nie byłoby to tak irytujące. Teraz można odnieść wrażenie, że otworzysz lodówkę i wyskoczy z niej Miklosza. To zniechęca.

Miałem już jeden wątek i po czasie nikt mnie nie słuchał

11

Miklosza napisał/a:
Priscilla napisał/a:

Miałem już jeden wątek i po czasie nikt mnie nie słuchał

I zamiast wyciągnąć wnioski zakładasz kolejne, w których też nikt Cię nie słucha.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Spotkać brzydkiego człowieka to rzadkość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024