Bo wiem że by mnie wyśmiała albo poprostu powiedziała nie
Jestem świadom swojej nieatrakcyjności brzydoty
Ludzie jak się patrzą na mnie gdziekolwiek bym był to albo mnie olewają albo traktują z politowaniem myślą sobie jaki to on brzydal jest
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie podszedł bym do kobiety na ulicy czy w tranaju
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ludzie jak się patrzą na mnie gdziekolwiek bym był to albo mnie olewają albo traktują z politowaniem myślą sobie jaki to on brzydal jest
I dlatego kolejne 40 lat spedzisz tutaj.
Miklosza napisał/a:Bo wiem że by mnie wyśmiała albo poprostu powiedziała nie
Ludzie jak się patrzą na mnie gdziekolwiek bym był to albo mnie olewają albo traktują z politowaniem myślą sobie jaki to on brzydal jestI dlatego kolejne 40 lat spedzisz tutaj.
Możliwe
Lady Loka napisał/a:Miklosza napisał/a:Bo wiem że by mnie wyśmiała albo poprostu powiedziała nie
Ludzie jak się patrzą na mnie gdziekolwiek bym był to albo mnie olewają albo traktują z politowaniem myślą sobie jaki to on brzydal jestI dlatego kolejne 40 lat spedzisz tutaj.
Możliwe
Jak tak dalej będzie, to będą cię zaczepiać na ulicy panie po 50-ce
PS Jak zęby?
Miklosza napisał/a:Lady Loka napisał/a:I dlatego kolejne 40 lat spedzisz tutaj.
Możliwe
PS Jak zęby?
Nie będą
Narazie robię protezę na koronkach chyba tak to się mówi Bo jeszcze mnie niestac naimplanty
Tamiraa napisał/a:Miklosza napisał/a:Możliwe
PS Jak zęby?
Nie będą
Narazie robię protezę na koronkach chyba tak to się mówi Bo jeszcze mnie niestac naimplanty
Nie byłabym taka pewna. Jak się ładnie ubierzesz, pójdziesz do fryzjera, itp. zadziwisz sam siebie
Miklosza napisał/a:Tamiraa napisał/a:Jak tak dalej będzie, to będą cię zaczepiać na ulicy panie po 50-ce
PS Jak zęby?
Nie będą
Nie byłabym taka pewna. Jak się ładnie ubierzesz, pójdziesz do fryzjera, itp. zadziwisz sam siebie
No wiesz znalazłem sklep w internecie i są tam fajne ciuchy przedewszystkim koszule oczywiście poszukam też w mieście ale najpierw się odchudze potem zrobię tak jak ty piszesz
Co to jest tranaj?
No dobrze, skoro i tak wiesz, że nie podejdziesz, to po co właściwie ten temat? Żeby nas o tym poinformować??
Narazie robię protezę na koronkach chyba tak to się mówi
Chyba masz na myśli most oparty na koronach.
Co to jest tranaj?
To naprawdę nie jest trudne do odczytania, choćby z kontekstu.
No dobrze, skoro i tak wiesz, że nie podejdziesz, to po co właściwie ten temat? Żeby nas o tym poinformować??
Miklosza napisał/a:Narazie robię protezę na koronkach chyba tak to się mówi
Żeby w kolejnm temacie się poużalać.
Miklosza nie zmieji swojej sytuacji nigdy, nawet gdyby jakaś kobieta stanęla przed nim z tabliczką "chcę Cię poznać". Tak jak cała reszta naszych forumowych męczybuł.
Priscilla napisał/a:No dobrze, skoro i tak wiesz, że nie podejdziesz, to po co właściwie ten temat? Żeby nas o tym poinformować??
Miklosza napisał/a:Narazie robię protezę na koronkach chyba tak to się mówi
Żeby w kolejnm temacie się poużalać.
Miklosza nie zmieji swojej sytuacji nigdy, nawet gdyby jakaś kobieta stanęla przed nim z tabliczką "chcę Cię poznać". Tak jak cała reszta naszych forumowych męczybuł.
Tez to zauwazylam tylko sie nad soba uzalaja tu na forum
Oczywiście. Za chwilę pojawi się kolejny wątek i kolejny, a wszystkie łudząco do siebie podobne, bo przecież cel ich zakładania jest tylko jeden.
Męczybuły już tak mają, że zamiast brać życie w swoje ręce, to czekają aż im sama spadnie manna z nieba, a że spadać nie chce, to tkwią w swoim użalaniu się nad sobą całymi latami. Problem w tym, że nie widzą żadnych związków przyczynowo-skutkowych.
Gdy byśmy byli przystojni nie mieli byśmy takich problemów
Gdy byśmy byli przystojni nie mieli byśmy takich problemów
Nie.
Gdybyś miał rozum i zaczął go wykorzystywać, to byś nie miał takich problemów. Ty tymczasem wolisz siedzieć i się nad sobą użalać. Tak jak pisałam, spokojnie posiedzisz tu kolejne 40 lat, taka w Tobie wola zmiany.
Miklosza napisał/a:Gdy byśmy byli przystojni nie mieli byśmy takich problemów
Nie.
Gdybyś miał rozum i zaczął go wykorzystywać, to byś nie miał takich problemów. Ty tymczasem wolisz siedzieć i się nad sobą użalać. Tak jak pisałam, spokojnie posiedzisz tu kolejne 40 lat, taka w Tobie wola zmiany.
Znaczy się co mam sobie jaką kolwiek babę brać gruba czy brzydką bo sam jestem nieatrakcyjny
Lady Loka napisał/a:Miklosza napisał/a:Gdy byśmy byli przystojni nie mieli byśmy takich problemów
Nie.
Gdybyś miał rozum i zaczął go wykorzystywać, to byś nie miał takich problemów. Ty tymczasem wolisz siedzieć i się nad sobą użalać. Tak jak pisałam, spokojnie posiedzisz tu kolejne 40 lat, taka w Tobie wola zmiany.Znaczy się co mam sobie jaką kolwiek babę brać gruba czy brzydką bo sam jestem nieatrakcyjny
No jak będziesz tak usilnie szukał 10 lat młodszej nie mając nic do zaoferowania to marnie to widzę.
Szacun dla was za odpowiadanie na nowe wątki Mikloszy pojawiające się niemal codziennie i dla niego za wytrwałość w ich tworzeniu.
Znaczy się co mam sobie jaką kolwiek babę brać gruba czy brzydką bo sam jestem nieatrakcyjny
Skoro jesteś aż tak brzydki jak mówisz, to i brzydka/gruba cię nie zechce. Ale generalnie tak, potencjalnych partnerów szuka się wśród podobnych do siebie. Czemu miałbyś mieć ładną i szczupłą? One wybierają przystojnych, bo mogą.
Miklosza napisał/a:Znaczy się co mam sobie jaką kolwiek babę brać gruba czy brzydką bo sam jestem nieatrakcyjny
Skoro jesteś aż tak brzydki jak mówisz, to i brzydka/gruba cię nie zechce. Ale generalnie tak, potencjalnych partnerów szuka się wśród podobnych do siebie. Czemu miałbyś mieć ładną i szczupłą? One wybierają przystojnych, bo mogą.
Ha ha no wlasnie sam sie przyznaje ze uroda nie grzeszy, ale ma zamiar szukac miss pieknosci no czy to nie jest regularny trolling sie zapytuje?
Co to jest troling ?
Co to jest troling ?
Nie wiesz?
Miklosza napisał/a:Co to jest troling ?
Nie wiesz?
No właśnie nie wiem
Bo wiem...
Hahahaha...., ch..ja wiesz tak naprawdę
Jprdl, chyba przyszedł czas by facet napisał Ci jak wyglądają realia, bo żaden się tu raczej nie odważy....
W duuuupie mam , czy akurat jestem uczesany, czy nie, ide i nawijam i finito. A uwierz lecą naprawdę gruuuube tematy
Ostatniej akcji nawet nie bede opowiadał, ale z koleżanką po prostu cały czas lejemy, a kosze zbieram jeden po drugim
i suma sumarum się do siebie zbliżamy
I to są jaja jak berety
Tak, to się robi, ale do tego trzeba mieć jaja i wyje..ne , a nie pier..ć o wyglądzie i marnować czas na jakieś rozkminy lepiąc jakiś swój wydumany matrix
Gościu, zapnij d..pe w troki i do roboty!
Tak poza tematem to drogie dziewczyny, chciałem tylko obadać, czy mój nowy avatarek działa
lecą naprawdę gruuuube tematy
![]()
![]()
Ostatniej akcji nawet nie bede opowiadał, ale z koleżanką po prostu cały czas lejemy, a kosze zbieram jeden po drugim
![]()
![]()
i suma sumarum się do siebie zbliżamy
![]()
![]()
I to są jaja jak berety
![]()
![]()
A co to za koleżanka hmmm? Znamy?
Czy nie możesz powiedzieć ?
Mogę powiedzieć
Nie znacie, bo z reala jak większość
I jest jak zwykle bardzo wesoło, czacha normalnie dymiii
Jak mi to wczoraj jeden z zawodników i ojców założycieli jednego z klubów powiedział,-" Jestem poje..ny, ale ty to jesteś dopiero popier..ony", no i co z tego jak przy niektórych koleżankach, po prostu wyyyymiękam
Bywa, że naprawdę nie daję rady, zwłaszcza przy zawodniczkach
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie podszedł bym do kobiety na ulicy czy w tranaju
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024