Nie podszedł bym do kobiety na ulicy czy w tranaju - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie podszedł bym do kobiety na ulicy czy w tranaju

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 26 ]

Temat: Nie podszedł bym do kobiety na ulicy czy w tranaju

Bo wiem że by mnie wyśmiała albo poprostu powiedziała nie

Jestem świadom swojej nieatrakcyjności brzydoty
Ludzie jak się patrzą na mnie gdziekolwiek bym był to albo mnie olewają albo traktują z politowaniem myślą sobie jaki to on brzydal jest

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie podszedł bym do kobiety na ulicy czy w tranaju
Miklosza napisał/a:

Ludzie jak się patrzą na mnie gdziekolwiek bym był to albo mnie olewają albo traktują z politowaniem myślą sobie jaki to on brzydal jest

I dlatego kolejne 40 lat spedzisz tutaj.

3

Lady Loka napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Możliwe neutral

4

Miklosza napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Możliwe neutral

Jak tak dalej będzie, to będą cię zaczepiać na ulicy panie po 50-ce smile

PS Jak zęby?

5

Tamiraa napisał/a:
Miklosza napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Możliwe neutral

PS Jak zęby?

Nie będą

Narazie robię protezę na koronkach chyba tak to się mówi Bo jeszcze mnie niestac naimplanty

6

Miklosza napisał/a:
Tamiraa napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Możliwe neutral

PS Jak zęby?

Nie będą

Narazie robię protezę na koronkach chyba tak to się mówi Bo jeszcze mnie niestac naimplanty

Nie byłabym taka pewna. Jak się ładnie ubierzesz, pójdziesz do fryzjera, itp. zadziwisz sam siebie smile

7

Tamiraa napisał/a:
Miklosza napisał/a:
Tamiraa napisał/a:

PS Jak zęby?

Nie będą

Nie byłabym taka pewna. Jak się ładnie ubierzesz, pójdziesz do fryzjera, itp. zadziwisz sam siebie smile

No wiesz znalazłem sklep w internecie i są tam fajne ciuchy przedewszystkim koszule oczywiście poszukam też w mieście ale najpierw się odchudze  potem zrobię tak jak ty piszesz

8

Co to jest tranaj?

9

No dobrze, skoro i tak wiesz, że nie podejdziesz, to po co właściwie ten temat? Żeby nas o tym poinformować??

Miklosza napisał/a:

Narazie robię protezę na koronkach chyba tak to się mówi

Chyba masz na myśli most oparty na koronach.

10

JuliaUK33 napisał/a:

Co to jest tranaj?

To naprawdę nie jest trudne do odczytania, choćby z kontekstu.

11

Priscilla napisał/a:

No dobrze, skoro i tak wiesz, że nie podejdziesz, to po co właściwie ten temat? Żeby nas o tym poinformować??

Miklosza napisał/a:

Żeby w kolejnm temacie się poużalać.
Miklosza nie zmieji swojej sytuacji nigdy, nawet gdyby jakaś kobieta stanęla przed nim z tabliczką "chcę Cię poznać". Tak jak cała reszta naszych forumowych męczybuł.

12

Lady Loka napisał/a:
Priscilla napisał/a:

Miklosza napisał/a:

Żeby w kolejnm temacie się poużalać.
Miklosza nie zmieji swojej sytuacji nigdy, nawet gdyby jakaś kobieta stanęla przed nim z tabliczką "chcę Cię poznać". Tak jak cała reszta naszych forumowych męczybuł.

Tez to zauwazylam tylko sie nad soba uzalaja tu na forum

13

Lady Loka napisał/a:

Oczywiście. Za chwilę pojawi się kolejny wątek i kolejny, a wszystkie łudząco do siebie podobne, bo przecież cel ich zakładania jest tylko jeden.
Męczybuły już tak mają, że zamiast brać życie w swoje ręce, to czekają aż im sama spadnie manna z nieba, a że spadać nie chce, to tkwią w swoim użalaniu się nad sobą całymi latami. Problem w tym, że nie widzą żadnych związków przyczynowo-skutkowych.

14

Gdy byśmy byli przystojni nie mieli byśmy takich problemów

15

Miklosza napisał/a:

Nie.
Gdybyś miał rozum i zaczął go wykorzystywać, to byś nie miał takich problemów. Ty tymczasem wolisz siedzieć i się nad sobą użalać. Tak jak pisałam, spokojnie posiedzisz tu kolejne 40 lat, taka w Tobie wola zmiany.

16

Lady Loka napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Nie.
Gdybyś miał rozum i zaczął go wykorzystywać, to byś nie miał takich problemów. Ty tymczasem wolisz siedzieć i się nad sobą użalać. Tak jak pisałam, spokojnie posiedzisz tu kolejne 40 lat, taka w Tobie wola zmiany.

Znaczy się co mam sobie jaką kolwiek babę brać gruba czy brzydką bo sam jestem nieatrakcyjny

17

Miklosza napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Nie.

Znaczy się co mam sobie jaką kolwiek babę brać gruba czy brzydką bo sam jestem nieatrakcyjny

No jak będziesz tak usilnie szukał 10 lat młodszej nie mając nic do zaoferowania to marnie to widzę.

18

Szacun dla was za odpowiadanie na nowe wątki Mikloszy pojawiające się niemal codziennie i dla niego za wytrwałość w ich tworzeniu.

19

Miklosza napisał/a:

Skoro jesteś aż tak brzydki jak mówisz, to i brzydka/gruba cię nie zechce. Ale generalnie tak, potencjalnych partnerów szuka się wśród podobnych do siebie. Czemu miałbyś mieć ładną i szczupłą? One wybierają przystojnych, bo mogą.

20

Kasssja napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Skoro jesteś aż tak brzydki jak mówisz, to i brzydka/gruba cię nie zechce. Ale generalnie tak, potencjalnych partnerów szuka się wśród podobnych do siebie. Czemu miałbyś mieć ładną i szczupłą? One wybierają przystojnych, bo mogą.

Ha ha no wlasnie sam sie przyznaje  ze uroda nie grzeszy, ale ma zamiar szukac miss pieknosci no czy to nie jest regularny trolling sie zapytuje?

21

Co to jest troling  ?

22

Miklosza napisał/a:

Co to jest troling  ?

Nie wiesz?

23

JuliaUK33 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Co to jest troling  ?

Nie wiesz?

No właśnie nie wiem   smile

24 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-09-18 09:35:59)

Miklosza napisał/a:

Bo wiem...

Hahahaha...., ch..ja wiesz tak naprawdę big_smile
Jprdl, chyba przyszedł czas by facet napisał Ci jak wyglądają realia, bo żaden się tu raczej nie odważy.... wink big_smile big_smile big_smile

W duuuupie mam , czy akurat jestem uczesany, czy nie, ide i nawijam i finito. A uwierz lecą naprawdę gruuuube tematy  big_smile big_smile big_smile  Ostatniej akcji nawet nie bede opowiadał, ale z koleżanką po prostu cały czas lejemy, a kosze zbieram jeden po drugim big_smile big_smile big_smile i suma sumarum się do siebie zbliżamy big_smile big_smile big_smile I to są jaja jak berety big_smile big_smile big_smile

Tak, to się robi,  ale do tego trzeba mieć jaja i wyje..ne , a nie pier..ć o wyglądzie i marnować czas na jakieś rozkminy lepiąc jakiś swój wydumany matrix big_smile big_smile big_smile

Gościu, zapnij d..pe w troki i do roboty!

Tak poza tematem to drogie dziewczyny, chciałem tylko obadać, czy mój nowy avatarek działa big_smile

25

2odiak napisał/a:

lecą naprawdę gruuuube tematy  big_smile big_smile big_smile  Ostatniej akcji nawet nie bede opowiadał, ale z koleżanką po prostu cały czas lejemy, a kosze zbieram jeden po drugim big_smile big_smile big_smile i suma sumarum się do siebie zbliżamy big_smile big_smile big_smile I to są jaja jak berety big_smile big_smile big_smile

A co to za koleżanka hmmm? Znamy?
Czy nie możesz powiedzieć ? big_smile

26 Ostatnio edytowany przez 2odiak (2023-09-19 09:54:02)

big_smile
Mogę powiedzieć big_smile
Nie znacie, bo z reala jak większość wink big_smile I jest jak zwykle  bardzo wesoło, czacha normalnie dymiii big_smile
Jak mi to wczoraj jeden z zawodników i ojców założycieli jednego z klubów powiedział,-" Jestem poje..ny, ale ty to  jesteś dopiero popier..ony", no i co z tego jak przy niektórych koleżankach, po prostu wyyyymiękam big_smile big_smile big_smile Bywa, że naprawdę nie daję rady, zwłaszcza przy zawodniczkach big_smile big_smile big_smile

Posty [ 26 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie podszedł bym do kobiety na ulicy czy w tranaju

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024