Dziwne miałem dzisiaj dziwną sytuację dzisiaj - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwne miałem dzisiaj dziwną sytuację dzisiaj

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 26 ]

Temat: Dziwne miałem dzisiaj dziwną sytuację dzisiaj

Szlem dzisiaj niedaleko mojego domu i jakąś kobieta powiedziała część po imieniu ja odpowiedziałem dzień dobry i dalej powiedziała lubię cię tu imie ale naprawdę cię lubię co to może znaczyć to była chyba kobieta po 50 tce chyba

Co to może znaczyć   ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwne miałem dzisiaj dziwną sytuację dzisiaj
Miklosza napisał/a:

Szlem dzisiaj niedaleko mojego domu i jakąś kobieta powiedziała część po imieniu ja odpowiedziałem dzień dobry i dalej powiedziała lubię cię tu imie ale naprawdę cię lubię co to może znaczyć to była chyba kobieta po 50 tce chyba

Co to może znaczyć   ?

Że cię lubi. I co ty teraz z tym zrobisz?:)

3

Tamiraa napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Co to może znaczyć   ?

No chyba nic ona jest sporo starsza nie 2 3 lata

4

Miklosza napisał/a:
Tamiraa napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Co to może znaczyć   ?

No chyba nic ona jest sporo starsza nie 2 3 lata

No i co z tego?

5

Gdyby była młodsza o 10 łąk to ok ale tyle starsza nie

6

Miklosza napisał/a:

To wolisz być sam niż spróbować się spotkać i chociać pocwiczyć kontakty towarzyskie z zainteresowaną Tobą kobietą?

7

Lady Loka napisał/a:
Miklosza napisał/a:

To wolisz być sam niż spróbować się spotkać i chociać pocwiczyć kontakty towarzyskie z zainteresowaną Tobą kobietą?

No bez przesady nie musi byc z pierwsza lepsza

8

Nie kojarzę babki

A ona to powiedziała ja poddziekowalem
dziekuje ja odwróciłem wzrok i zniknęła

9 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-09-07 17:07:20)

Może chciała tylko pogadać, a ty już na baczność jakby nie wiem co chciała smile Niektóre kobiety  i mężczyźni też lubią sobie podyskutować na różne tematy. Pamiętam, że tydzień temu "odprowadzał mnie " pan na rowerze, żeby się wygadać na temat polityki, a potem pięknie podziękował i powiedział do widzenia smile

10

Miklosza napisał/a:

Nie kojarzę babki

Moze to byla zjawa, ze zniknela

11

JuliaUK33 napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Nie kojarzę babki

Moze to byla zjawa, ze zniknela

Pewnie tak smile

12

Tamiraa napisał/a:

Może chciała tylko pogadać, a ty już na baczność jakby nie wiem co chciała smile Niektóre kobiety  i mężczyźni też lubią sobie podyskutować na różne tematy. Pamiętam, że tydzień temu "odprowadzał mnie " pan na rowerze, żeby się wygadać na temat polityki, a potem pięknie podziękował i powiedział do widzenia smile

No tak ale kto mówi lubię cię ale naprawdę cię lubię mi się jeszcze nie zdążyło

13

To nie była ziawa  big_smile

14

Miklosza napisał/a:
Tamiraa napisał/a:

No tak ale kto mówi lubię cię ale naprawdę cię lubię mi się jeszcze nie zdążyło

Bo trzeba było zapytać, skąd cię zna czy cię czasem nie pomyliła z kimś innym, może znasz kogoś z jej znajomych, a tak się nie dowiesz.

15

Miklosza napisał/a:

Nie kojarzę babki

Z takim podejściem kolejne 40 lat spędzisz na forum zakładając dalej tematy o swoim prawictwie.

16

Lady Loka napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Nie kojarzę babki

Z takim podejściem kolejne 40 lat spędzisz na forum zakładając dalej tematy o swoim prawictwie.

Loka byłem zdziwiony i zaskoczony nie spodziewałem się czegoś takiego

17

Miklosza napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Nie kojarzę babki

No i? Masz okazję na to, zeby kogoś poznać. Co z tego, że jest starsza? Masz okazję na doskonalenie rozmowy z kobietą w rzeczywistym życiu. Na wyjście z internetu, jak się postarasz to może na stracenie prawictwa.

I co?

I odrzucasz to, uzasadniając na milion powodów.
Tak jak Jakiś, tak jak Raka, tak jak Shini i cała reszta narzekających tutaj na brak powodzenia.
Sam sobie robisz pod górkę, a z okazji trzeba korzystać, bo sam wiesz, że wiele ich nie masz ze względu na swój brak obycia.

18

Lady Loka napisał/a:
Miklosza napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

No i? Masz okazję na to, zeby kogoś poznać. Co z tego, że jest starsza? Masz okazję na doskonalenie rozmowy z kobietą w rzeczywistym życiu. Na wyjście z internetu, jak się postarasz to może na stracenie prawictwa.

I co?

I odrzucasz to, uzasadniając na milion powodów.
Tak jak Jakiś, tak jak Raka, tak jak Shini i cała reszta narzekających tutaj na brak powodzenia.
Sam sobie robisz pod górkę, a z okazji trzeba korzystać, bo sam wiesz, że wiele ich nie masz ze względu na swój brak obycia.

On chce miec 10 lat mlodsza

19

A ja kilka dni temu minęłam na ulicy babkę, która szła sama powolutku, kroczek z kroczkiem i nagle bardzo, bardzo głośno wrzasnęła "to nie ja jestem chora, to Kraków jest chory!" lol Uznałam, że to bardzo interesujący punkt widzenia wink)

20 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2023-09-07 19:46:38)

Kasssja napisał/a:

A ja kilka dni temu minęłam na ulicy babkę, która szła sama powolutku, kroczek z kroczkiem i nagle bardzo, bardzo głośno wrzasnęła "to nie ja jestem chora, to Kraków jest chory!" lol Uznałam, że to bardzo interesujący punkt widzenia wink)

jak już wspominamy dziwne zdarzenia, to zdarzenie  niemal jak u Barei. kiedyś poszłam do Rossmana, a tam kolejka niesamowita złożona z samych pań.  W pewnym momencie  podszedł do kasjerki pan, żeby zapytać, czy kasjerka nie widziała kobiety i opisał jej wygląd. Kasjerka zaprzeczyła, pan wyszedł szukać jej miedzy półkami w sklepie. Tymczasem na końcu kolejki stanął pan trochę wczorajszy, zastanawiając się czy nie zrezygnować. Po chwili kasjerka krzyknęła: Kto tu szukał kobiety? Pan , niewiele się zastanawiając, odkrzyknął: ja, już od dawna szukam fajnej kobiety, sam jestem. Wszystkie panie  jak na komendę - głowy w jego stronę, a on wcale nie speszony mówi, że  dobrze, że zapytała, bo właśnie szuka.
Tak, że odwaga w cenie smile

21

Miklosza napisał/a:

Patrzcie, go big_smile Jeszcze wybrzydza tongue A tak serio. Czyli nie spodobała Ci się jako kobieta?

22

Tamiraa napisał/a:
Kasssja napisał/a:

jak już wspominamy dziwne zdarzenia, to zdarzenie  niemal jak u Barei. kiedyś poszłam do Rossmana, a tam kolejka niesamowita złożona z samych pań.  W pewnym momencie  podszedł do kasjerki pan, żeby zapytać, czy kasjerka nie widziała kobiety i opisał jej wygląd. Kasjerka zaprzeczyła, pan wyszedł szukać jej miedzy półkami w sklepie. Tymczasem na końcu kolejki stanął pan trochę wczorajszy, zastanawiając się czy nie zrezygnować. Po chwili kasjerka krzyknęła: Kto tu szukał kobiety? Pan , niewiele się zastanawiając, odkrzyknął: ja, już od dawna szukam fajnej kobiety, sam jestem. Wszystkie panie  jak na komendę - głowy w jego stronę, a on wcale nie speszony mówi, że  dobrze, że zapytała, bo właśnie szuka.
Tak, że odwaga w cenie smile

Pytanie zasadnicze - co dawali w Rossmannie, że baby tak stały w kolejce? big_smile

23

Kassja  big_smile
Chyba promocja była na artykuły szkolne, zrezygnowałam z kolejki.

24

KoralinaJones napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Patrzcie, go big_smile Jeszcze wybrzydza tongue A tak serio. Czyli nie spodobała Ci się jako kobieta?

Może gdy bym był starszy 10 15 lat to bym się zainteresował może ale raczej nie

25

Miklosza napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:
Miklosza napisał/a:

Czyli nie ma tematu.

26

KoralinaJones napisał/a:
Miklosza napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

Czyli nie ma tematu.

No nie ma ale miło słyszeć takie coś

Posty [ 26 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwne miałem dzisiaj dziwną sytuację dzisiaj

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024