Szlem dzisiaj niedaleko mojego domu i jakąś kobieta powiedziała część po imieniu ja odpowiedziałem dzień dobry i dalej powiedziała lubię cię tu imie ale naprawdę cię lubię co to może znaczyć to była chyba kobieta po 50 tce chyba
Co to może znaczyć ?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwne miałem dzisiaj dziwną sytuację dzisiaj
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szlem dzisiaj niedaleko mojego domu i jakąś kobieta powiedziała część po imieniu ja odpowiedziałem dzień dobry i dalej powiedziała lubię cię tu imie ale naprawdę cię lubię co to może znaczyć to była chyba kobieta po 50 tce chyba
Co to może znaczyć ?
Co to może znaczyć ?
Że cię lubi. I co ty teraz z tym zrobisz?:)
Miklosza napisał/a:Szlem dzisiaj niedaleko mojego domu i jakąś kobieta powiedziała część po imieniu ja odpowiedziałem dzień dobry i dalej powiedziała lubię cię tu imie ale naprawdę cię lubię co to może znaczyć to była chyba kobieta po 50 tce chyba
Co to może znaczyć ?
No chyba nic ona jest sporo starsza nie 2 3 lata
Tamiraa napisał/a:Miklosza napisał/a:Szlem dzisiaj niedaleko mojego domu i jakąś kobieta powiedziała część po imieniu ja odpowiedziałem dzień dobry i dalej powiedziała lubię cię tu imie ale naprawdę cię lubię co to może znaczyć to była chyba kobieta po 50 tce chyba
Co to może znaczyć ?
No chyba nic ona jest sporo starsza nie 2 3 lata
No i co z tego?
Gdyby była młodsza o 10 łąk to ok ale tyle starsza nie
To wolisz być sam niż spróbować się spotkać i chociać pocwiczyć kontakty towarzyskie z zainteresowaną Tobą kobietą?
Miklosza napisał/a:Gdyby była młodsza o 10 łąk to ok ale tyle starsza nie
To wolisz być sam niż spróbować się spotkać i chociać pocwiczyć kontakty towarzyskie z zainteresowaną Tobą kobietą?
No bez przesady nie musi byc z pierwsza lepsza
Nie kojarzę babki
A ona to powiedziała ja poddziekowalem
dziekuje ja odwróciłem wzrok i zniknęła
Może chciała tylko pogadać, a ty już na baczność jakby nie wiem co chciała Niektóre kobiety i mężczyźni też lubią sobie podyskutować na różne tematy. Pamiętam, że tydzień temu "odprowadzał mnie " pan na rowerze, żeby się wygadać na temat polityki, a potem pięknie podziękował i powiedział do widzenia
Nie kojarzę babki
Moze to byla zjawa, ze zniknela
Miklosza napisał/a:Nie kojarzę babki
dziekuje ja odwróciłem wzrok i zniknęłaMoze to byla zjawa, ze zniknela
Pewnie tak
Może chciała tylko pogadać, a ty już na baczność jakby nie wiem co chciała
Niektóre kobiety i mężczyźni też lubią sobie podyskutować na różne tematy. Pamiętam, że tydzień temu "odprowadzał mnie " pan na rowerze, żeby się wygadać na temat polityki, a potem pięknie podziękował i powiedział do widzenia
No tak ale kto mówi lubię cię ale naprawdę cię lubię mi się jeszcze nie zdążyło
To nie była ziawa
Tamiraa napisał/a:Może chciała tylko pogadać, a ty już na baczność jakby nie wiem co chciała
Niektóre kobiety i mężczyźni też lubią sobie podyskutować na różne tematy. Pamiętam, że tydzień temu "odprowadzał mnie " pan na rowerze, żeby się wygadać na temat polityki, a potem pięknie podziękował i powiedział do widzenia
No tak ale kto mówi lubię cię ale naprawdę cię lubię mi się jeszcze nie zdążyło
Bo trzeba było zapytać, skąd cię zna czy cię czasem nie pomyliła z kimś innym, może znasz kogoś z jej znajomych, a tak się nie dowiesz.
Nie kojarzę babki
Z takim podejściem kolejne 40 lat spędzisz na forum zakładając dalej tematy o swoim prawictwie.
Miklosza napisał/a:Nie kojarzę babki
dziekuje ja odwróciłem wzrok i zniknęłaZ takim podejściem kolejne 40 lat spędzisz na forum zakładając dalej tematy o swoim prawictwie.
Loka byłem zdziwiony i zaskoczony nie spodziewałem się czegoś takiego
Lady Loka napisał/a:Miklosza napisał/a:Nie kojarzę babki
dziekuje ja odwróciłem wzrok i zniknęłaZ takim podejściem kolejne 40 lat spędzisz na forum zakładając dalej tematy o swoim prawictwie.
No i? Masz okazję na to, zeby kogoś poznać. Co z tego, że jest starsza? Masz okazję na doskonalenie rozmowy z kobietą w rzeczywistym życiu. Na wyjście z internetu, jak się postarasz to może na stracenie prawictwa.
I co?
I odrzucasz to, uzasadniając na milion powodów.
Tak jak Jakiś, tak jak Raka, tak jak Shini i cała reszta narzekających tutaj na brak powodzenia.
Sam sobie robisz pod górkę, a z okazji trzeba korzystać, bo sam wiesz, że wiele ich nie masz ze względu na swój brak obycia.
Miklosza napisał/a:Lady Loka napisał/a:Z takim podejściem kolejne 40 lat spędzisz na forum zakładając dalej tematy o swoim prawictwie.
No i? Masz okazję na to, zeby kogoś poznać. Co z tego, że jest starsza? Masz okazję na doskonalenie rozmowy z kobietą w rzeczywistym życiu. Na wyjście z internetu, jak się postarasz to może na stracenie prawictwa.
I co?
I odrzucasz to, uzasadniając na milion powodów.
Tak jak Jakiś, tak jak Raka, tak jak Shini i cała reszta narzekających tutaj na brak powodzenia.
Sam sobie robisz pod górkę, a z okazji trzeba korzystać, bo sam wiesz, że wiele ich nie masz ze względu na swój brak obycia.
On chce miec 10 lat mlodsza
A ja kilka dni temu minęłam na ulicy babkę, która szła sama powolutku, kroczek z kroczkiem i nagle bardzo, bardzo głośno wrzasnęła "to nie ja jestem chora, to Kraków jest chory!" Uznałam, że to bardzo interesujący punkt widzenia
)
A ja kilka dni temu minęłam na ulicy babkę, która szła sama powolutku, kroczek z kroczkiem i nagle bardzo, bardzo głośno wrzasnęła "to nie ja jestem chora, to Kraków jest chory!"
Uznałam, że to bardzo interesujący punkt widzenia
)
jak już wspominamy dziwne zdarzenia, to zdarzenie niemal jak u Barei. kiedyś poszłam do Rossmana, a tam kolejka niesamowita złożona z samych pań. W pewnym momencie podszedł do kasjerki pan, żeby zapytać, czy kasjerka nie widziała kobiety i opisał jej wygląd. Kasjerka zaprzeczyła, pan wyszedł szukać jej miedzy półkami w sklepie. Tymczasem na końcu kolejki stanął pan trochę wczorajszy, zastanawiając się czy nie zrezygnować. Po chwili kasjerka krzyknęła: Kto tu szukał kobiety? Pan , niewiele się zastanawiając, odkrzyknął: ja, już od dawna szukam fajnej kobiety, sam jestem. Wszystkie panie jak na komendę - głowy w jego stronę, a on wcale nie speszony mówi, że dobrze, że zapytała, bo właśnie szuka.
Tak, że odwaga w cenie
Patrzcie, go Jeszcze wybrzydza
A tak serio. Czyli nie spodobała Ci się jako kobieta?
Kasssja napisał/a:A ja kilka dni temu minęłam na ulicy babkę, która szła sama powolutku, kroczek z kroczkiem i nagle bardzo, bardzo głośno wrzasnęła "to nie ja jestem chora, to Kraków jest chory!"
Uznałam, że to bardzo interesujący punkt widzenia
)
jak już wspominamy dziwne zdarzenia, to zdarzenie niemal jak u Barei. kiedyś poszłam do Rossmana, a tam kolejka niesamowita złożona z samych pań. W pewnym momencie podszedł do kasjerki pan, żeby zapytać, czy kasjerka nie widziała kobiety i opisał jej wygląd. Kasjerka zaprzeczyła, pan wyszedł szukać jej miedzy półkami w sklepie. Tymczasem na końcu kolejki stanął pan trochę wczorajszy, zastanawiając się czy nie zrezygnować. Po chwili kasjerka krzyknęła: Kto tu szukał kobiety? Pan , niewiele się zastanawiając, odkrzyknął: ja, już od dawna szukam fajnej kobiety, sam jestem. Wszystkie panie jak na komendę - głowy w jego stronę, a on wcale nie speszony mówi, że dobrze, że zapytała, bo właśnie szuka.
Tak, że odwaga w cenie
Pytanie zasadnicze - co dawali w Rossmannie, że baby tak stały w kolejce?
Kassja
Chyba promocja była na artykuły szkolne, zrezygnowałam z kolejki.
Miklosza napisał/a:Gdyby była młodsza o 10 łąk to ok ale tyle starsza nie
Patrzcie, go
Jeszcze wybrzydza
Może gdy bym był starszy 10 15 lat to bym się zainteresował może ale raczej nie
KoralinaJones napisał/a:Miklosza napisał/a:Gdyby była młodsza o 10 łąk to ok ale tyle starsza nie
Patrzcie, go
Jeszcze wybrzydza
Czyli nie ma tematu.
Miklosza napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Patrzcie, go
Jeszcze wybrzydza
Czyli nie ma tematu.
No nie ma ale miło słyszeć takie coś
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwne miałem dzisiaj dziwną sytuację dzisiaj
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024