Jakiś czas temu zaczęłam gadać z facetem napisał do mnie.Fajnie mi się z nim pisało wspomniał o spotkaniu w tym tygodniu ale od 4 dni cisza z jego strony a wiem że był bo polubił mój post który dałam.Myslalam, że się spotkamy i nie wiem czemu przestał pisać.Macie jakieś pomysły?
A skąd niby ktoś ma to wiedzieć?
Proszę skorzystać z usług Wróżbity Macieja.
1.Zagalopował się i jest mu głupio.
2.Miał wypadek i jest w szpitalu
3. Ma chora babcię
4.Znalazł kogoś innego.
5. Musi się zdecydować, bo nie wie na pewno.
6. Nie ma internetu i telefonu.
Wybierz sobie A na serio, to przestań o tym myśleć, nie warto.
Macie jakieś pomysły?
nie jesteś najlepszą opcją
Jak to? Wczoraj chciał się żenić, a dzisiaj już nie odpowiada?
Jak to? Wczoraj chciał się żenić, a dzisiaj już nie odpowiada?
Ha ha bys musiala mojego znajomego slyszec kazda ledwo poznana kobieta jest ta jedyna i on napewno z nia wezmie slub,a po max miesiacu juz sie rozstaje.
Temat: Dać szansę?
Hej.Umowilam się ostatnio z facetem przez internet było bardzo fajnie to było ponad tydzień temu bardzo dobrze nam się rozmawiało,jemu także ogólnie spodobał mi się. Wiec spotkaliśmy się drugi raz poszliśmy do kina,potem na spacer,ale już nie było tak fajnie rozmowa nam się nie za bardzo kleila,poprostu już nie było tak super jak za pierwszym razem.On chciał wiedzieć czy będzie coś między nami ja odp że nie wiem nie jestem pewna.Uszanowal to.On by chciał.Na poniedziałek też się umowilismy tylko nie ustalilismy godziny i miejsca.I nie wiem czy sama o tym wspomnieć czy poczekać na niego? Nie wiem czy dać mu szansę.Nie wiem co robić.
twoj pierwszy temat tutaj. Co zrobilas wtedy?
tutaj, to raczej nic z tego skoro nie jest zainteresowany
8 2023-09-07 19:32:47 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2023-09-07 19:33:19)
Jakiś czas temu zaczęłam gadać z facetem napisał do mnie.Fajnie mi się z nim pisało wspomniał o spotkaniu w tym tygodniu ale od 4 dni cisza z jego strony a wiem że był bo polubił mój post który dałam.Myslalam, że się spotkamy i nie wiem czemu przestał pisać.Macie jakieś pomysły?
A Ty jakoś zareagowałaś na to wspomnienie dając mu do zrozumienia, że też jesteś chętna, czy zbyłaś milczeniem a reszta w Twojej głowie?
Wiec po prostu zapytaj czy spotkanie nadal aktualne.
Jak bedzie kręcił to pies go drapał.
Czasem ludzie nie mówią wprost a powinni.
Miałam przypadek ze facet wysyłajac mi lajki czekał na moj znak jakby sam nie mógł powiedzieć wprost co chce. Dziś jest po znajomości.