Opisujemy swoj wyglad. Ja swojego nie opisuje, bo jestem brzydka jak nietoperz
- 150cm
- 150kg
- brak górnej jedynki, bo mi wypadła, jak próbowałem odkręcić zębami słoik z Nutellą
- włosy za ramię, bo nie chce mi się o nie dbać, czy chodzić do jakiegoś fryzjera
Nic ciekawego ogólnie, nikt nie zwraca na mnie uwagi, to po co się starać?
- 150cm
- 150kg
- brak górnej jedynki, bo mi wypadła, jak próbowałem odkręcić zębami słoik z Nutellą
- włosy za ramię, bo nie chce mi się o nie dbać, czy chodzić do jakiegoś fryzjera
Nic ciekawego ogólnie, nikt nie zwraca na mnie uwagi, to po co się starać?
Ha ha nie wierze,ze tak wygladasz
UserNew napisał/a:- 150cm
- 150kg
Nic ciekawego ogólnie, nikt nie zwraca na mnie uwagi, to po co się starać?Ha ha nie wierze,ze tak wygladasz
Nie musisz
163 cm
68 kg ale wciąż spada
Brak większości zębów nie stety
Ale mam wlosy
Jeden ma włosy, ale nie ma zębów, drugi za to ma zęby, a nie ma włosów, czy świat nie jest piękny? Każdy inny, piękny, niepowtarzalny na swój sposób :-)
Jeden ma włosy, ale nie ma zębów, drugi za to ma zęby, a nie ma włosów, czy świat nie jest piękny? Każdy inny, piękny, niepowtarzalny na swój sposób :-)
Ja nie mam włosów ale mam złote zęby i jestem bardzo chudy,żylasty wyglądam jak menel jak mam parodniowy zarost siwy obecnie
UserNew napisał/a:Jeden ma włosy, ale nie ma zębów, drugi za to ma zęby, a nie ma włosów, czy świat nie jest piękny? Każdy inny, piękny, niepowtarzalny na swój sposób :-)
Ja nie mam włosów ale mam złote zęby i jestem bardzo chudy,żylasty wyglądam jak menel
jak mam parodniowy zarost siwy obecnie
Złote zęby kojarzą mi się z cyganami jest coś na rzeczy?
Siwe włosy, ehhh a dopiero lekko po 30 jestem
paslawek napisał/a:UserNew napisał/a:Jeden ma włosy, ale nie ma zębów, drugi za to ma zęby, a nie ma włosów, czy świat nie jest piękny? Każdy inny, piękny, niepowtarzalny na swój sposób :-)
Ja nie mam włosów ale mam złote zęby i jestem bardzo chudy,żylasty wyglądam jak menel
Złote zęby kojarzą mi się z cyganami
jest coś na rzeczy?
![]()
Siwe włosy, ehhha dopiero lekko po 30 jestem
No nie z cyganami nie mam nic wspólnego akurat nie ta grupa etniczna moi przodkowie pochodzą z Inflant
korzenie ewangelicko tatarskie
chociaż podobno dziś prawdziwych cyganów już nie ma i nic tak nie boli jak zdrada z cyganem
UserNew napisał/a:paslawek napisał/a:Ja nie mam włosów ale mam złote zęby i jestem bardzo chudy,żylasty wyglądam jak menel
Złote zęby kojarzą mi się z cyganami
jest coś na rzeczy?
![]()
Siwe włosy, ehhha dopiero lekko po 30 jestem
No nie z cyganami nie mam nic wspólnego
akurat nie ta grupa etniczna moi przodkowie pochodzą z Inflant
korzenie ewangelicko tatarskie![]()
chociaż podobno dziś prawdziwych cyganów już nie ma i nic tak nie boli jak zdrada z cyganem
Te złote zęby mi się tak skojarzyły z cyganami, stąd pomysł, wybacz
Nie wiem gdzie mieszkasz, ale musisz uważać, żeby nie zostać bez zębów, bo jakiemuś Sebkowi w dresie z trzema paskami mogą się spodobać
Akurat na przetopienie by było na pierścionek zaręczynowy dla Kariny. Za chwilę święta, a prawdziwy Seba na kolana pada tylko w wigilię
Nie wiem gdzie mieszkasz, ale musisz uważać, żeby nie zostać bez zębów, bo jakiemuś Sebkowi w dresie z trzema paskami mogą się spodobać
Eee nie ja jestem stara drańska gwardia, stara uliczna załoga, nie do ruszenia na dzielnicy, taki człowiek legenda trochę
UserNew napisał/a:Nie wiem gdzie mieszkasz, ale musisz uważać, żeby nie zostać bez zębów, bo jakiemuś Sebkowi w dresie z trzema paskami mogą się spodobać
Eee nie ja jestem stara drańska gwardia, stara uliczna załoga, nie do ruszenia na dzielnicy, taki człowiek legenda trochę
Miejski barbarzyńca, łamacz szczęk i stołów w pijalniach piwa w latach 80-90?
Rozumiem, potrafię sobie zwizualizować Twoją osobę
paslawek napisał/a:UserNew napisał/a:Nie wiem gdzie mieszkasz, ale musisz uważać, żeby nie zostać bez zębów, bo jakiemuś Sebkowi w dresie z trzema paskami mogą się spodobać
To czemu on lamie szczeki?
14 2023-08-27 22:45:16 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-08-27 22:46:34)
paslawek napisał/a:UserNew napisał/a:Nie wiem gdzie mieszkasz, ale musisz uważać, żeby nie zostać bez zębów, bo jakiemuś Sebkowi w dresie z trzema paskami mogą się spodobać
old punx not dead coś w ten deseń serio
strażnicy miejscy omijają nas z daleka to znaczy takich nas co jeszcze żyją
UserNew napisał/a:paslawek napisał/a:Eee nie ja jestem stara drańska gwardia, stara uliczna załoga, nie do ruszenia na dzielnicy, taki człowiek legenda trochę
Rozumiem, potrafię sobie zwizualizować Twoją osobęold punx not dead coś w ten deseń
serio
Jestes punkiem?
UserNew napisał/a:paslawek napisał/a:Eee nie ja jestem stara drańska gwardia, stara uliczna załoga, nie do ruszenia na dzielnicy, taki człowiek legenda trochę
Rozumiem, potrafię sobie zwizualizować Twoją osobęold punx not dead coś w ten deseń
serio
Zapracowaliście na dożywotni szacun na dzielni
Ładny wywijas musiałeś być z kumplami
Rozumiem, potrafię sobie zwizualizować Twoją osobęTo czemu on lamie szczeki?
Julka... i tak nie zrozumiesz
paslawek napisał/a:UserNew napisał/a:Miejski barbarzyńca, łamacz szczęk i stołów w pijalniach piwa w latach 80-90?
serio
strażnicy miejscy omijają nas z daleka to znaczy takich nas co jeszcze żyjąJestes punkiem?
Teraz to już w stanie spoczynku raczej ale kiedyś z pewnością
Taką fajną zabawę Juleczka wymyśliła, a nikt się nie chce bawić, smuteczek
JuliaUK33 napisał/a:paslawek napisał/a:old punx not dead coś w ten deseń
serio
strażnicy miejscy omijają nas z daleka to znaczy takich nas co jeszcze żyjąJestes punkiem?
Teraz to już w stanie spoczynku raczej ale kiedyś z pewnością
Moja kumpela byla punkiem z czasow szkolnych,ale ja nie bylam
Zabawa byłaby wtedy jakbyśmy opisywali użytkowników, jak my sobie ich wyobrażamy ze wyglądają. Ale bez chamskiego ciśnięcia za jakieś potyczki przy tematach, ale rzeczywiście tak o jak np wyobrażam sobie usera x
Bo opisywanie siebie to średnio, ja np wyglądam jak Naomi Campbell ;P
Zabawa byłaby wtedy jakbyśmy opisywali użytkowników, jak my sobie ich wyobrażamy ze wyglądają. Ale bez chamskiego ciśnięcia za jakieś potyczki przy tematach, ale rzeczywiście tak o jak np wyobrażam sobie usera x
O to to. To byłoby dobre.
Np Kasssje wyobrażam sobie jako średnio-niskiego wzrostu brunetkę, z prostym włosami i tylko lekko podkręconymi końcówki oraz z lekką nadwagą (taką postrzeganą jako 'mniam-mniam', a nie odpychająco-zapuszczoną)
M!ri - raczej typ atletyczny, wysportowany, z postawą ciała ala 'lekko zadziera nosa'.
Rossanka - raczej surowa z twarzy, typ chłopczycy albo 'zmaskulinizowanej cioteczki', która nie zwraca uwagi na pierdoły typu golenie pach.
Karma - kompletnie wirtualny random z internetu. Nic. Zero jakichkolwiek skojarzeń nie mam. Taki typ 'chyba gdzieś widziałem....a nie, jednak nie'.
Karmaniewraca napisał/a:Zabawa byłaby wtedy jakbyśmy opisywali użytkowników, jak my sobie ich wyobrażamy ze wyglądają. Ale bez chamskiego ciśnięcia za jakieś potyczki przy tematach, ale rzeczywiście tak o jak np wyobrażam sobie usera x
![]()
Np Kasssje wyobrażam sobie jako średnio-niskiego wzrostu brunetkę, z prostym włosami i tylko lekko podkręconymi końcówki oraz z lekką nadwagą (taką postrzeganą jako 'mniam-mniam', a nie odpychająco-zapuszczoną)
M!ri - raczej typ atletyczny, wysportowany, z postawą ciała ala 'lekko zadziera nosa'.
Rossanka - raczej surowa z twarzy, typ chłopczycy albo 'zmaskulinizowanej cioteczki', która nie zwraca uwagi na pierdoły typu golenie pach.
Karma - kompletnie wirtualny random z internetu. Nic. Zero jakichkolwiek skojarzeń nie mam. Taki typ 'chyba gdzieś widziałem....a nie, jednak nie'.
Ty masz wyobraznie
Ty jak Julka coś wymyślisz, to zabawa po pachy
Karmaniewraca napisał/a:Zabawa byłaby wtedy jakbyśmy opisywali użytkowników, jak my sobie ich wyobrażamy ze wyglądają. Ale bez chamskiego ciśnięcia za jakieś potyczki przy tematach, ale rzeczywiście tak o jak np wyobrażam sobie usera x
![]()
Hahah. Świetnie! Nie wzbudzam żadnych skojarzeń swoją osoba a tymczasem przypisales mój wygląd jednej z uzytkowniczek. dobra to teraz ja ale na osobom poście
Ty jak Julka coś wymyślisz, to zabawa po pachy
To dosc dawno wymyslilam juz mnie sie nie chce w to bawic
Szeptuch, blondyn w okularach. Kwadratowych takich już bardzo niemodnych. Wzrost tak około 180 nieb chudy nie gruby. Okrągła twarz.
Farmer, niski, 170 w garniturze xD pociagła twarz, włosy lekko uniesione do góry i falowane. Chudy jak patyk.
Jack, taki no 185 , ubity, z lekkim brzuchem, ciemne oczy wąskie usta, krótkie palce
Kassja, wysoka blondynka, z dużym biustem. Seksowna.
Rossanka, włosy upiete, szatynka. Mały nos, wąskie usta, ładna całe życie.
Ela, ostre rysy twarzy.
Wieka, niska brunetka.
28 2023-11-30 14:07:58 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2023-11-30 14:09:43)
Jack, taki no 185 , ubity, z lekkim brzuchem, ciemne oczy wąskie usta, krótkie palce
Ej, ale to padało tu wielokrotnie - mam 170cm.
Co rozumiesz przez 'ubity' ?
Szeptuch, blondyn w okularach. Kwadratowych takich już bardzo niemodnych. Wzrost tak około 180 nieb chudy nie gruby. Okrągła twarz.
Farmer, niski, 170 w garniturze xD pociagła twarz, włosy lekko uniesione do góry i falowane. Chudy jak patyk.
Kassja, wysoka blondynka, z dużym biustem. Seksowna.
Rossanka, włosy upiete, szatynka. Mały nos, wąskie usta, ładna całe życie.
Ela, ostre rysy twarzy.
Wieka, niska brunetka.
A ja?
Julka jasne włosy, ale nie masz gęstych włosów ^^ jesteś drobna i delikatna.
Ubity, taki który kiedyś tam ćwiczył,ma jakieś mięśnie ale w sumie już nie ćwiczy od jakiegoś czasu więc trochę tłuszczu masz. Ale nie jesteś gruby tylko taki "ubity"
^^
31 2023-11-30 14:17:59 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2023-11-30 14:23:18)
Ubity, taki który kiedyś tam ćwiczył,ma jakieś mięśnie ale w sumie już nie ćwiczy od jakiegoś czasu więc trochę tłuszczu masz. Ale nie jesteś gruby tylko taki "ubity"
^^
Aktualnie po chorobie wracam do treningów, więc w tym momencie się zgadza. Tylko brzuszka brak.
-edit - Julke widze tak samo. Drobna blondi ze słabymi włosami. Taki typ zgubionej 'Zosi Samosi".
^^
Ha nie zgadniete. Mam wlosy ciemny braz i wlasnie geste plus zawsze mnie sie kreca po umyciu jak wyschna... mam 165 cm wzrostu, wiec do niskich napewno na szczescie nie naleze waga 2 dni temu sie wazylam bylo 54 kg,ale na swieta pewnie znow przytyje, bo sie obezrem jak co roku
Karmaniewraca napisał/a:Julka jasne włosy, ale nie masz gęstych włosów ^^ jesteś drobna i delikatna.
^^
Ha nie zgadniete. Mam wlosy ciemny braz i wlasnie geste plus zawsze mnie sie kreca po umyciu jak wyschna... mam 165 cm wzrostu, wiec do niskich napewno na szczescie nie naleze waga 2 dni temu sie wazylam bylo 54 kg,ale na swieta pewnie znow przytyje, bo sie obezrem jak co roku
Haha totalnie nie zgadłam. ^^
Ja mam 166 i też mam długie ciemne włosy, też się falują lekko ale zawsze, prawie zawsze prostuje. To jesteś bardzo szczupła, ja ważę 62 kg, przytyłam.
34 2023-11-30 14:30:18 Ostatnio edytowany przez JuliaUK33 (2023-11-30 14:31:00)
JuliaUK33 napisał/a:Karmaniewraca napisał/a:Julka jasne włosy, ale nie masz gęstych włosów ^^ jesteś drobna i delikatna.
^^
Ja mam 166 i też mam długie ciemne włosy, też się falują lekko ale zawsze, prawie zawsze prostuje. To jesteś bardzo szczupła, ja ważę 62 kg, przytyłam.
Ja sie niedawno odchudzalam, bo dobijalam 60 kg prawie
Jack Sparrow ma 170 cm, parę razy sie o tym żalił.
Karmaniewraca napisał/a:Jack, taki no 185 , ubity, z lekkim brzuchem, ciemne oczy wąskie usta, krótkie palce
Dla mnie kazdy czlowiek kto jest chociaz 1cm wyzszy ode mnie jest wysoki, a kazdy kto jest chociaz 1cm nizszy ode mnie jest niski
Karmaniewraca napisał/a:Jack, taki no 185 , ubity, z lekkim brzuchem, ciemne oczy wąskie usta, krótkie palce
Myślałam, że mu tak dokuczają tutaj a na wpisy, że się żalił na swój wzrost nie trafiłam.
Karmaniewraca napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:Ha nie zgadniete. Mam wlosy ciemny braz i wlasnie geste plus zawsze mnie sie kreca po umyciu jak wyschna... mam 165 cm wzrostu, wiec do niskich napewno na szczescie nie naleze waga 2 dni temu sie wazylam bylo 54 kg,ale na swieta pewnie znow przytyje, bo sie obezrem jak co roku
Jaka dietę stosowałaś? W sumie to przytyłam wciągu ostatnich 3/4 lat z 57 kg do 62kg. W sumie obecnie mogłabym schudnąć maksymalnie 2 kg i byłabym zadowolona.
JuliaUK33 napisał/a:Karmaniewraca napisał/a:Haha totalnie nie zgadłam. ^^
Jaka dietę stosowałaś? W sumie to przytyłam wciągu ostatnich 3/4 lat z 57 kg do 62kg. W sumie obecnie mogłabym schudnąć maksymalnie 2 kg i byłabym zadowolona.
Ogolnie jestem na roslinnej, jadlam mniej kalorii. Jak jadlam wszystkozernie mialam nadwage.
![]()
O nie! Poczułam się zlekceważona .
Noble napisał/a:Karmaniewraca napisał/a:Jack, taki no 185 , ubity, z lekkim brzuchem, ciemne oczy wąskie usta, krótkie palce
Myślałam, że mu tak dokuczają tutaj a na wpisy, że się żalił na swój wzrost nie trafiłam.
Bo się nie żaliłem. Po prostu nigdy się z tym nie kryłem ile mam wzrostu, bo to dla mnie żadna ujma. Podobnie jak to, że lecą mi zakola srogo.