Hej, znacie może jakieś dobre strony ze sprawdzonymi koreańskimi kosmetykami lub nazwy firm? Chciałabym czegoś takiego spróbować.
1 2024-06-25 19:46:34 Ostatnio edytowany przez Samba (2024-06-25 19:46:41)
2 2024-06-25 19:56:27 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-06-25 20:01:20)
Hej, znacie może jakieś dobre strony ze sprawdzonymi koreańskimi kosmetykami lub nazwy firm? Chciałabym czegoś takiego spróbować.
Sorry, bo nie mam nic do powiedzenia na temat koreańskich kosmetyków, ale uwielbiam kosmetyki polskie, wcale nie najdroższe. Kiedy jestem w Polsce kupuję cały zapas i zaraziłam tym swoje niemieckie koleżanki. Teraz gdy jadę do Polski mam całą listę tego, co mam im kupić
Uważam, że polskie kosmetyki są najlepsze na świecie, a używałam już amerykańskich, japońskich, francuskich i niemieckich wreszcie. Pewnie, że niektóre nie są złe i czasem je kupuję, bo lubię. Jednak polskie zwyciężają wszystkie inne.
Dalej pozostawiam temat, bo koreańskie są mi obce.
Salomonko, też lubię nasz polskie kosmetyki - na przykład Dermikę, Ziaję, Perfectę, jednak kusi mnie ostatnio, by spróbować czegoś nowego.
4 2024-06-27 09:33:41 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2024-06-27 09:48:12)
Z Korei córka mi przywiozła serum Torriden, polecam., pewnie w Polsce też są. To w każdym razie polecały koleżanki Koreanki:)
Z polskich kosmetyków nie mam jakiegos rewelacyjnego odkrycia, wiele jest fajnych naturalnych kosmetyków nawilżających, ale w moim wieku skóra potrzebuje czegoś mocniejszego, Lieraca kremów najczęściej używam
A w ogóle to jie o marki kosmetyczne chodzi, tylko rozpoznanie potrzeb skóry.
I chyba patriotyzm nie ma tu nic do rzeczy Chociaż mam też zdjęcie z drogerii w Seulu, gdzie cała pólka kosmetyków z Bielendy była:)
Moja corka tez cos mi kiedys nabaknela, spytam jak wstanie, bo w Kanadzie jest 4 nad ranem
beauty of Joseon i Cosrx
Dzięki dziewczyny! No to teraz sobie posprawdzam te marki
Dzięki dziewczyny! No to teraz sobie posprawdzam te marki
Posprawdzaj I napisz co o nich myślisz, bo sama jestem ciekawa.
Od Torriden, Beauty of Joseon oraz Cosrx po Mixsoon, TIRTIR czy Numbuzin – dużo tych marek, a to tylko na pewno część.
Wyglądają i zapowiadaja się ciekawie. Uwage przykuły zwłaszcza Torriden - Dive In - Low Molecular Hyaluronic Acid Skin Booster czy Torriden - Dive-In - Low Molecule Hyaluronic Acid Multi Pad (Nawilżające Płatki do Twarzy, 80szt), COSRX - Balancium Comfort Ceramide Cream Mist (Kojąca Mgiełka z Ceramidami, 120ml)
ale też różne maseczki w płachcie za około 20-40 zł. Składniki mają ciekawe, bo np. ferment z soi czy wąkrotka azjatycka o działaniu nawilżającym i łagodzącym czy ekstrakt z malachitu oraz np. ekstrakt z grzyba reishi.
Ceny też (nie)wysokie, bo zamykają się przeważnie w granicach do 100 zł.
Opakowania mają fajny, delikatny i miły dla oka design.
Ja uwielbiam SKIN79. Mają super składy i po żadnych kosmetykach nie widziałam efektów tak szybko Dla mnie niezastąpione!
If you want to try Korean products, Incredibox is a great option. They both offer international shipping, so you can easily buy from anywhere.
I only know hole io online as a game website of the io games genre. In this game, your mission is to swallow everything and become a giant black hole.
Samba, próbowałaś?
Też szukam czegoś nowego.
14 2025-02-27 11:18:52 Ostatnio edytowany przez Klaryssa (2025-02-27 11:20:25)
Podobno kosmetyki koreańskiej firmy TirTir są świetne ale nie próbowałam jeszcze. Jak mi się pokończą obecne produkty to chce kupić.
Jesli w Twoim mieście jest TK Maxx to tez często tam są dostępne produkty koreańskie wiec warto zaglądać.
Teraz zaczęłam używać retinal (podobno skuteczniejszy jest od retinolu) i zobaczę czy jest jakaś różnica ...
15 2025-03-09 15:31:51 Ostatnio edytowany przez Samba (2025-03-09 15:32:15)
Samba, próbowałaś?
Też szukam czegoś nowego.
Na razie z lenistwa kupiłam tylko w Hebe Cliv - hialuronowy cushion z SPF-em. Ale jeszcze go nie stosowałam, dopóki nie wykończę innych rzeczy. Ale niedługo coś jeszcze dokupię, zastosuję i dam znać.
Podobno kosmetyki koreańskiej firmy TirTir są świetne ale nie próbowałam jeszcze. Jak mi się pokończą obecne produkty to chce kupić.
Jesli w Twoim mieście jest TK Maxx to tez często tam są dostępne produkty koreańskie wiec warto zaglądać.
Teraz zaczęłam używać retinal (podobno skuteczniejszy jest od retinolu) i zobaczę czy jest jakaś różnica ...
Tak, o TirTir czytałam, że są fajne. Ale że w TK MAx znajdę coś takiego jak koreańskie kosmetyki to jestem w szoku - zwykle jeśli już, to chodzę tam do tylko do działu domowego, więc dzięki!
One of the biggest advantages of Melon Playground is its sandbox environment, which allows you to test ideas and concepts without fear of failure. It’s a safe space to learn through experimentation.
I like how Geometry Dash turns simple shapes and music into an intense challenge.
mi się sprawdzały do skory trądzikowej z tłusta strefa T:
maseczki z mediheal, tylko nie te z bts
skin75 maski ze slimakiem
holika holika krem przeciwsloneczny, maska z zielona herbatai i sam aloes
pretti maska do ust z miodem i jagodami
glamfox probiotyczne d tox mask
missha green tea mask
orjena tea tree emulsja i serum
https://pakosc24.pl/pl/663_artykuly-spo … skory.html
mi się sprawdzały do skory trądzikowej z tłusta strefa T:
maseczki z mediheal, tylko nie te z bts
skin75 maski ze slimakiem
holika holika krem przeciwsloneczny, maska z zielona herbatai i sam aloes
pretti maska do ust z miodem i jagodami
glamfox probiotyczne d tox mask
missha green tea mask
orjena tea tree emulsja i serum
https://pakosc24.pl/pl/663_artykuly-spo … skory.html
Musisz być bardzo brzydka, że tyle rzeczy używasz, spamerko.
Cincianciong bardzo dobrze naciagaja zmarszcki na calym ciele
Your style of writing is refreshing and enjoyable. The way you present complex ideas in a simple and relatable manner makes your work very accessible game. Keep up the great work—I’m definitely interested in reading more!
Hej kobietki jestem tu nowa i mam do Was pytanie - jakie serum ujędrniające do twarzy polecacie. Miałam te z mikroigłami, ale czy faktycznie jest warte swojej ceny to nie powiedziałabym...
nice
Niektóre produkty naprawdę są godne uwagi. Do moich ulubieńców należą: krem pod oczy Benton, serum Beauty of Joseon i z tej samej marki SPF. Lubie też krem Monage
Inne testowałam ale albo nie było efektu WOW albo efekt był odwrotny-no cóż, zdarza się.
Ogolnie warto jest porównać sobie ceny w sieci https://dbajnik.pl/pielegnacja-skory/10 sporo dobrych marek mają tutaj
Jeśli szukasz sprawdzonych koreańskich kosmetyków, warto zajrzeć na strony takie jak YesStyle czy Jolse, które mają szeroki wybór i dobre opinie. Polecam też boss the scent – to polska marka oferująca kosmetyki inspirowane azjatycką pielęgnacją, ceniona za jakość i naturalne składniki.