Ochrona skóry twarzy przed trudnymi warunkami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Ochrona skóry twarzy przed trudnymi warunkami

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Ochrona skóry twarzy przed trudnymi warunkami

Co polecacie na chłodne/zimowe/deszczowe dni do ochrony twarzy (niekoniecznie męskiej)  ?

Odpowiedzi  typu 'w twoim wypadku worek'  też mile widziane wink

U mnie nieźle się sprawdza wazelina Bielendy. Zaskakująco dobrze się wchłania i nie zostawia u mnie na ryju jakiegoś  super tłustego filmu. Niestety w sklepach w mojej okolicy jej nie ma aktualnie, a nie będę zamawiał przez neta, bo się nie opłaca (a nie chce robić zapasu na kilka lat). Pomysły? Sugestie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ochrona skóry twarzy przed trudnymi warunkami
Jack Sparrow napisał/a:

Co polecacie na chłodne/zimowe/deszczowe dni do ochrony twarzy (niekoniecznie męskiej)  ?

Odpowiedzi  typu 'w twoim wypadku worek'  też mile widziane wink

U mnie nieźle się sprawdza wazelina Bielendy. Zaskakująco dobrze się wchłania i nie zostawia u mnie na ryju jakiegoś  super tłustego filmu. Niestety w sklepach w mojej okolicy jej nie ma aktualnie, a nie będę zamawiał przez neta, bo się nie opłaca (a nie chce robić zapasu na kilka lat). Pomysły? Sugestie?

Sztyft Mustela smile
I Weleda baby. Generalnie ja uzywam tego, czym smaruję dziecko smile

3

Dzięki.

Geraniol niestety mnie podrażnia hmm

4

Ale po co chcesz zakladac worek na twarz?

5

Sunbrella z filtrem 50 dla skóry wrażliwej

6

Ela210 napisał/a:

Raczej chodziło mi o coś na obecną porę roku, ale też się przyda.

7

hmalczyka pytać to jest szpec i pewno doradzi

8

Od lat stosuję Winter Care Floslek, mój wybór padł na krem zimowy z filtrem SPF50.

9

Jack Sparrow napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Raczej chodziło mi o coś na obecną porę roku, ale też się przyda.

Filtrów używa się cały rok, nie tylko latem. Często filtry są dość ciężkie, także na taki mróz jest to ochrona dodatkową. Wazelina może i chronj ale w sumie tylko taka ma funkcję, nie pielęgnuje skóry tylko pełni funkcję okluzyjną. Może zapchać i też wysuszac.
Najlepiej krem z filtrem. Wg mnie najlepszy jest Vichy

10

Z moich doświadczeń Vichy jest przepłacone. Kompletnie nie współgra jakość z ceną. Ochrona UV w naszym klimacie i o tej porze roku kompletnie mija się z jakimkolwiek celem. Ale dzięki za odzew.

11

Jack Sparrow napisał/a:

Z moich doświadczeń Vichy jest przepłacone. Kompletnie nie współgra jakość z ceną. Ochrona UV w naszym klimacie i o tej porze roku kompletnie mija się z jakimkolwiek celem. Ale dzięki za odzew.

Oczywiście nawet na kremach się znasz wink Vichy nie jest aż tak drogie, akurat filtry mają dobre. Twoim zdaniem ochrona mija się z celem, na szczęście tylko Twoim bo jednak większość badań pokazuje, że skóra głównie starzeje się od promieniowania. Miej trochę pokory i chociaż w tej materii się nie odzywaj skoro nie masz bladego pojęcia wink

12

To ty jestes dziewczyna, ze piszesz "nie koniecznie meskiej twarzy " ? To niewiem kupuj po kolei rozne kremy i, ktory bedzie dobry to zacznij ten kupowac

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Ochrona skóry twarzy przed trudnymi warunkami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024