Slyszeliscie o tej aferze z technicznym zbozem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » Slyszeliscie o tej aferze z technicznym zbozem?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Slyszeliscie o tej aferze z technicznym zbozem?

Masakra jak mogli ludziom sprzedawac do jedzenia zboze techniczne? Przez to juz nigdy nie pojde do polskiego sklepu kupic jakiekolwiek pieczywo. Ci ludzie wszystko zatruja,nie moga zostawic natury w spokoju tylko nas systematycznie podtruwaja jakims syfem. Najwiecej tego zboza przyszlo do Polski. Nie boicie sie jesc pieczywa albo nawet maki kupowac? Niewiadomo co to bylo w srodku

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Slyszeliscie o tej aferze z technicznym zbozem?

To zabawne jak wszystko u nas wychodzi  na odwrót. Chleb kupuję  w tym samym sklepie od tego samego dostawcy i techniczne zboże jest mi obce.

3

Tamiraa napisał/a:

To zabawne jak wszystko u nas wychodzi  na odwrót. Chleb kupuję  w tym samym sklepie od tego samego dostawcy i techniczne zboże jest mi obce.

Jak masz sprawdzonego dostawce to co innego

4 Ostatnio edytowany przez Legat (2023-08-19 11:00:17)

JuliaUK33 napisał/a:

Najwiecej tego zboza przyszlo do Polski.

Poza mafiami zajmującymi się tym procederem, nikt nie wie gdzie to trafiło. Myślę, że jest go cała masa też w UE i pewnie w Wielkiej Brytanii też. smile Zboże było tanie, poszło wszędzie jak ciepłe bułeczki. Przypomnę, że w Polsce rolnicy bezproblemowo mogli sprzedawać swoje zboże. Całą masę sprzedali na wiosnę, gdy mieli już obiecane dopłaty. Zatem gdzieś to zboże z Ukrainy musiało wcześniej pójść.

5

Legat napisał/a:
JuliaUK33 napisał/a:

Najwiecej tego zboza przyszlo do Polski.

Poza mafiami zajmującymi się tym procederem, nikt nie wie gdzie to trafiło. Myślę, że jest go cała masa też w UE i pewnie w Wielkiej Brytanii też. smile Zboże było tanie, poszło wszędzie jak ciepłe bułeczki. Przypomnę, że w Polsce rolnicy bezproblemowo mogli sprzedawać swoje zboże. Całą masę sprzedali na wiosnę, gdy mieli już obiecane dopłaty. Zatem gdzieś to zboże z Ukrainy musiało wcześniej pójść.

To ja juz tego zboza pewnie tez zezarlam

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MEDYCYNA NATURALNA - ZIOŁA, ZDROWE ODŻYWIANIE, DIETY » Slyszeliscie o tej aferze z technicznym zbozem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024