śpiączka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » śpiączka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: śpiączka

Witam. Moja mama miała operacje gruczolaka przysadki mózgowej ale zrobił się krwiak i teraz jest w normalnej śpiączce, już nie farmakologicznej . Było to tydzień temu.
Dziś była u niej rodzina ,jedyne to ruszyła nogą i ręką,nie wiem co o tym myśleć.
W każdym bądż razie szpital chce ją umieścić w hospicjum.

Mam non stop czarne myśli, ale można się przygotować na najgorsze?

2

Odp: śpiączka
sew333 napisał/a:

Witam. Moja mama miała operacje gruczolaka przysadki mózgowej ale zrobił się krwiak i teraz jest w normalnej śpiączce, już nie farmakologicznej . Było to tydzień temu.
Dziś była u niej rodzina ,jedyne to ruszyła nogą i ręką,nie wiem co o tym myśleć.
W każdym bądż razie szpital chce ją umieścić w hospicjum.

Mam non stop czarne myśli, ale można się przygotować na najgorsze?

Można, ale to tylko teoria, nie da się przygotować na śmierć bliskiej osoby, liczyć się z tym trzeba, ale też mieć nadzieję...

3 Ostatnio edytowany przez sew333 (2023-07-20 22:14:26)

Odp: śpiączka

Czytam na forum neurologicznym i były różne przypadki. Aczkolwiek każdy przypadek jest inny. Bardzo żle się czuje. Do tej pory pracowałem dorywczo słabe zarobki mama wszystko opłacała z oszczędności i emerytury . Teraz wszystko na moich barkach zostanie a kompletnie nie mam pieniędzy i nie wiem co i jak opłacać. Szukam pracy normalnej wszędzie cv wysyłam i nie wiem nawet czy sobie poradze czy nie. Kompletnie jestem zmieszany teraz.

Jednak najsilniej odczówam jej brak ,bo tak ją mocno kochałem.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » śpiączka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024