Pomocy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Pomocy

Cześć jestem tutaj nowa ale mam problem i nie bardzo znam rozwiązanie po przeczytaniu kilku waszych historii postanowiłam napisać. Może od początku mam 33lata jestem szczupłej budowy ciała mam 170cm 75 B w biuście rozmiar spodni 32/34więc wydaje mi się że nie jest tak źle

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomocy

Chwalisz się, żalisz, atencji szukasz?

3 Ostatnio edytowany przez Jack Sparrow (2023-07-14 17:36:10)

.

4

Nie wyslalo mi całego tekstu.

5

Cześć jestem tutaj nowa ale mam problem i nie bardzo znam rozwiązanie po przeczytaniu kilku waszych historii postanowiłam napisać. Może od początku mam 33lata jestem szczupłej budowy ciała mam 170cm 75 B w biuście rozmiar spodni 32/34więc wydaje mi się że nie jest tak źle

6

Spróbuj jeszcze raz. Do czterech razy sztuka.

7

Jestem ciekaw twojej historii  smile

8

Jack Sparrow napisał/a:

I po co ta złośliwość? Dziewczyna jest nowa na forum i nie wie, że ten kto napisał to forum zrobił zapewne błąd w kodzie i niektóre znaki urywają tekst.

Autorko spróbuj ograniczyć stosowanie emotikon. I skopiuj sobie tekst przed wysłaniem do worda albo chociaż ctrl + c.

9

Już sobie poszła  smile

10

jeneste92 napisał/a:
Jack Sparrow napisał/a:

I po co ta złośliwość? Dziewczyna jest nowa na forum i nie wie, że ten kto napisał to forum zrobił zapewne błąd w kodzie i niektóre znaki urywają tekst.

Autorko spróbuj ograniczyć stosowanie emotikon. I skopiuj sobie tekst przed wysłaniem do worda albo chociaż ctrl + c.

Ale po co ta złośliwość? Obcjęło mi emotikonę > winka.

wink

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024