Mam na imię Iwona mam 23 lata a moj facet ma 24. Jesteśmy ze sobą 8 lat. Jesteśmy już zaręczeni. W planach mamy slub, jednak o wszystkim muszę myśleć ja. Mam wrażenie, ze nic go nie interesuje.
Co mnie najbardziej denerwuje? To, ze nie potrafi sam nic zainicjować. Co prawda źle weszliśmy w ten związek bo dawniej zabraniałam mu pic, wychodzić do znajomych, nocować. Byłam szczęśliwa jak był w domu i np nic nie robił ewentualnie wyszedł z psem. Ja natomiast z chęcią wychodziłam ze znajomymi, piłam i czułam się świetnie ukrywając to przed nim i sprawiało mi to satysfakcję.
Ja zawsze lubiłam go mieć pod „pantoflem”. Jednak z biegiem czasu to się zmieniło i chciałabym żeby to on wpadł na pomysł ze zorganizowaniem wycieczki, jakiegoś wyjazdu. Kasy nie potrzeba na to dużo-wystarczy zwykła wycieczka rowerowa, albo się przejść do parku.
Z natury jest spokojny, opanowany czasem aż za nudny. Potrafił się obrazić o to, że wstawiłam swoje zdj na Tinder. A ja tylko chciałam sprawdzić jak to jest jak to jest być adorowaną.
w sprawach seksu - nie uprawiamy wcale. Dlaczego? Bo ja nie chce. Powiedziałam mu, że się brzydzę seksu. I swoją sprawą nie wiem jak on wytrzymuje. Wiem, ze zdradzać mnie nie zdradza. Były o to kłótnie, ale jakoś to musiał przełknąć i zaakceptować. Prawda jest taka, ze odczuwam paniczny lek przed stosunkiem. Boje się ciąży i uczucia pęknięcia blony. Mam z tym jakieś koszmary związane.
Nie wiem skąd się wzięło takie podejście.
Aktualnie jedziemy do pracy za granice zbierać na wesele. Myslicie, ze damy radę? Jest to zdrowy związek?
Temat: Seks i związek
Zobacz podobne tematy :
Odp: Seks i związek
Troll
O matko, dziecko! Wakacje się zaczęły i już taka wyobraźnia?
Materiał z matematyki powtórz albo co....
Ewe131 napisał/a:
O matko, dziecko! Wakacje się zaczęły i już taka wyobraźnia?
![]()
Materiał z matematyki powtórz albo co....
Ćwiczy pisanie żeby dobrze pisać wypracowania z polskiego xD