W sumie to nie wiem po co to tu pisze ale pisze. Otuż jestem starym 28 letnim wstrętnym głupim wiejskim pravolem knurem co nigdy nie pracował i sie do niczego nie nadaje. Całe życie siedzę ze starymi patusami, z domu nie wychodzę bo i nie mam gdzie i po co. Często się nawet nie myje tylko chodzę po domu tak jak wstałem cały dzień. Mnie się już od dawna nie chce żyć i nie wiem po co się urodziłem. Gehenne i męczarnie mam całe życie. Dużo osób z tej rodziny w której się urodziłem miało też bardzo złe życie, pozabierali się w dość młodym wieku a to przez alkohol a to przez różne inne rzeczy. I mnie czeka taki sam los. Mam nadzieję że zabiorę się z tego świata niedługo. W zasadzie tak było by lepiej o wiele bo już skróciły by się moje męki. Na nic od dawna już nie liczę, chciałbym tylko szybka i bezbolesna śmierć. No i to było by ma tyle.
1 2023-05-20 20:45:07 Ostatnio edytowany przez maciolla1995 (2023-05-20 20:46:54)
Ty to jeszcze masz czas na kobietę ja to jestem starym chujem prawikiem
Ty to jeszcze masz czas na kobietę ja to jestem starym chujem prawikiem
Oj nie wiem nie wiem, jestem na odpadzie społecznym, kto by wziął takiego smieciurskiego śmiecia jak ja.../ Czekam na koniec i kij z tym wszystkim, ile to lat można się łudzić naiwnie, łeb mi zaczął łysieć, za 3 lata to jak dożyje będę jak upośledzony wyglądał całkowicie, daj spokój wstyd jak huj przed ludźmi.
maciolla1995 napisał/a:W sumie to nie wiem po co to tu pisze ale pisze. Otuż jestem starym 28 letnim wstrętnym głupim wiejskim pravolem knurem co nigdy nie pracował i sie do niczego nie nadaje. Całe życie siedzę ze starymi patusami, z domu nie wychodzę bo i nie mam gdzie i po co. Często się nawet nie myje tylko chodzę po domu tak jak wstałem cały dzień. Mnie się już od dawna nie chce żyć i nie wiem po co się urodziłem. Gehenne i męczarnie mam całe życie. Dużo osób z tej rodziny w której się urodziłem miało też bardzo złe życie, pozabierali się w dość młodym wieku a to przez alkohol a to przez różne inne rzeczy. I mnie czeka taki sam los. Mam nadzieję że zabiorę się z tego świata niedługo. W zasadzie tak było by lepiej o wiele bo już skróciły by się moje męki. Na nic od dawna już nie liczę, chciałbym tylko szybka i bezbolesna śmierć. No i to było by ma tyle.
wracaj na kafeterie nikt ciebie tu nie chce.
No właśnie na tą informację czekałem, ale nie tylko tu bo i w realu też. Mikloszo, niestety szansy nie mam żadnej, co do tego przestałem być naiwny.
Miklosza napisał/a:Ty to jeszcze masz czas na kobietę ja to jestem starym chujem prawikiem
Oj nie wiem nie wiem, jestem na odpadzie społecznym, kto by wziął takiego smieciurskiego śmiecia jak ja.../ Czekam na koniec i kij z tym wszystkim, ile to lat można się łudzić naiwnie, łeb mi zaczął łysieć, za 3 lata to jak dożyje będę jak upośledzony wyglądał całkowicie, daj spokój wstyd jak huj przed ludźmi.
Może jednak któraś zechce kto wie ja kilka razy próbowałem poznać kobietę ale nie wyszło
maciolla1995 napisał/a:Miklosza napisał/a:Ty to jeszcze masz czas na kobietę ja to jestem starym chujem prawikiem
Może jednak któraś zechce kto wie ja kilka razy próbowałem poznać kobietę ale nie wyszło
Takich jak my to sekują, tzn nie wiem czy Ciebie też ale mnie to napewno, dlatego napisałem że nie wiem po co się urodziłem, ale mam nadzieję że szybko zdechnę.
Do dupy to życie wiem jak sobie pomyślę że jakiś koleś podrywa łaski jedną za drugą i ma seks a ja jedną nie mogę to mnie szlak trafia ale trzeba zyc
W sumie to racja, spierdalam stąd na zawsze, moja noga tu już nigdy nie postanie, żegnam
Tylko głupoty nie zrob