I do tego mam małe dłonie i inne rzeczy
Napisz coś więcej o sobie, wzrost etc
To i tak nie tak źle, ja jestem śmieciurskim śmieciem.
Brunet 164 cm wzrostu 39 lat but rozmiar 41
Maciola nie jesteś smieciem
Nie chcę że by kobieta mnie traktowała źle
Ale mówię jak jest
Jak ty chcesz mieć duże dłonie przy tym wzroście. Masz proporcjonalne, to akurat dobrze.
Jak ty chcesz mieć duże dłonie przy tym wzroście. Masz proporcjonalne, to akurat dobrze.
No tak dobrze że nie wyglądają jak łopaty
Kasssja napisał/a:Jak ty chcesz mieć duże dłonie przy tym wzroście. Masz proporcjonalne, to akurat dobrze.
No widzisz, jest jakiś plus. Dziś mijałam taką parę ludzi, on miał ze 160, ona sporo mniej. Pomyślałam sobie, że gdyby gość się załamywał z powodu swojego wzrostu, zamknął w domu albo nie daj boże w łeb sobie strzelił, to nie szedłby teraz za rękę z tą malutką babeczką i nie pchaliby wózka z jakimś mikro bobasem
Miklosza napisał/a:Kasssja napisał/a:Jak ty chcesz mieć duże dłonie przy tym wzroście. Masz proporcjonalne, to akurat dobrze.
No widzisz, jest jakiś plus. Dziś mijałam taką parę ludzi, on miał ze 160, ona sporo mniej. Pomyślałam sobie, że gdyby gość się załamywał z powodu swojego wzrostu, zamknął w domu albo nie daj boże w łeb sobie strzelił, to nie szedłby teraz za rękę z tą malutką babeczką i nie pchaliby wózka z jakimś mikro bobasem
No tak ale on pewnie ma ładniejsza facjatę o demnie
Kasssja napisał/a:Miklosza napisał/a:No tak dobrze że nie wyglądają jak łopaty
No tak ale on pewnie ma ładniejsza facjatę o demnie
Są też wysocy z brzydką facjatą, grubi z ładną, łysi i garbaci z brzydką albo ładną, a także całe mrowie osób po wypadkach, z ciężkim trądzikiem albo innymi plagami egipskimi, którzy również szukają sobie partnerów/ek. Ludzi bez wad jest garstka, a ci z wadami mimo wszystko dobierają się w pary.
Próbować zawszę można ale jak do tej pory z marnym efektem
uroda to pojecie wzgledne. To, ze nie podobasz sie jednej kobiecie, nie oznacza od razu, ze nie podobasz sie kazdej kobiecie. Zamiast sie tak uzalac nad sobą (sory, ale musze to napisac), to wyjdz na dwór/pole i zauwaz, ze nie kazdy facet ma twarz modela. Dla kobiet licza sie rozmaite wartosci (np. poczucie bezpieczenstwa, pewnosc siebie). Jak masz taką postawe na co dzien typu "jestem brzydki, przegralem zycie", to kobiety to odpycha. I bardziej chodzi o Twoje zachowanie, a nie o wyglad
Pewnie masz rację ale mnie tak traktowano że mam takie podejście do siebie