Jestem brzydki przegrałem zycie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Jestem brzydki przegrałem zycie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Jestem brzydki przegrałem zycie

I do tego mam małe dłonie  i inne rzeczy sad

Zobacz podobne tematy :
Odp: Jestem brzydki przegrałem zycie

Napisz coś więcej o sobie, wzrost etc

3

To i tak nie tak źle, ja jestem śmieciurskim śmieciem.

4

Brunet 164 cm wzrostu 39 lat but rozmiar 41

Maciola nie jesteś smieciem

5

Nie chcę że by kobieta mnie traktowała źle
Ale mówię jak jest

6

Jak ty chcesz mieć duże dłonie przy tym wzroście. Masz proporcjonalne, to akurat dobrze.

7

Kasssja napisał/a:

Jak ty chcesz mieć duże dłonie przy tym wzroście. Masz proporcjonalne, to akurat dobrze.

No tak dobrze że  nie wyglądają jak łopaty tongue

8

Miklosza napisał/a:
Kasssja napisał/a:

No widzisz, jest jakiś plus. Dziś mijałam taką parę ludzi, on miał ze 160, ona sporo mniej. Pomyślałam sobie, że gdyby gość się załamywał z powodu swojego wzrostu, zamknął w domu albo nie daj boże w łeb sobie strzelił, to nie szedłby teraz za rękę z tą malutką babeczką i nie pchaliby wózka z jakimś mikro bobasem wink

9

Kasssja napisał/a:
Miklosza napisał/a:
Kasssja napisał/a:

No widzisz, jest jakiś plus. Dziś mijałam taką parę ludzi, on miał ze 160, ona sporo mniej. Pomyślałam sobie, że gdyby gość się załamywał z powodu swojego wzrostu, zamknął w domu albo nie daj boże w łeb sobie strzelił, to nie szedłby teraz za rękę z tą malutką babeczką i nie pchaliby wózka z jakimś mikro bobasem wink

No tak ale on pewnie ma ładniejsza facjatę o demnie

10

Miklosza napisał/a:
Kasssja napisał/a:
Miklosza napisał/a:

No tak ale on pewnie ma ładniejsza facjatę o demnie

Są też wysocy z brzydką facjatą, grubi z ładną, łysi i garbaci z brzydką albo ładną, a także całe mrowie osób po wypadkach, z  ciężkim trądzikiem albo innymi plagami egipskimi, którzy również szukają sobie partnerów/ek. Ludzi bez wad jest garstka, a ci z wadami mimo wszystko dobierają się w pary.

11

Próbować zawszę można ale jak do tej pory z marnym efektem

12

uroda to pojecie wzgledne. To, ze nie podobasz sie jednej kobiecie, nie oznacza od razu, ze nie podobasz sie kazdej kobiecie. Zamiast sie tak uzalac nad sobą (sory, ale musze to napisac), to wyjdz na dwór/pole i zauwaz, ze nie kazdy facet ma twarz modela. Dla kobiet licza sie rozmaite wartosci (np. poczucie bezpieczenstwa, pewnosc siebie). Jak masz taką postawe na co dzien typu "jestem brzydki, przegralem zycie", to kobiety to odpycha. I bardziej chodzi o Twoje zachowanie, a nie o wyglad

13

Pewnie masz rację ale mnie tak traktowano że mam takie podejście do siebie

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Jestem brzydki przegrałem zycie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024