Witam!Od paru dni mam problem z żołądkiem mdli mnie najbardziej z nocy rano..Biorę już krople żoładkowe i też manti ale cały czas odczuwam tą dolegliwość.Pytanie,czy ktoś z was też miał takie dolegliwości i poradzi sie ??być może już czas pójść do lekarza.Tak wiec inczaej prosze opinie podzielenie sie .Pozdrawiam
Mdłości to bardziej mają związek z wątrobą.
Kup w aptece Silimarol 70, dobry jest na mdłości.
Wskazana dieta lekkostrawna, herbata miętowa.
Jak tak masz dopiero od kilku dni, to może być związane z konkretną potrawą która zaszkodziła i minie po kilku dniach.
wiesz człowiek głupi.Bo powinienem patrzeć na daty ważności,a wszystko zaczeło się od tego jak na początek smażyłem krokiety,potem po chyba dwóch dnia zachciało mi sie poledwiczek,a jak potem sie okazało miałem niestety olej po terminie dwa miechy ;/
Jeśli cierpisz na nocny ból żołądka, warto skonsultować się z lekarzem w celu ustalenia przyczyny tego problemu. Możesz również rozważyć zmiany w diecie, unikanie późnych posiłków, redukcję stresu oraz unikanie potencjalnie drażniących dla żołądka pokarmów i napojów. Niezależnie od tego, ważne jest skonsultowanie się z profesjonalistą w celu uzyskania dokładnej diagnozy i zaleceń dotyczących dalszego leczenia.
mnie ciągle brzuch bolał i miałam mdłości przez alergię pokarmową - okazało się że to uczulenie na orzechy, które jadłam codziennie