Lady loka ma problemy psychiczne i mści się na swoich dzieciach i urywa im kontakty z ojcem który ma ją gdzieś.
1 2023-04-11 15:06:24 Ostatnio edytowany przez EmiliRoberts (2023-04-11 19:47:34)
Mam znajoma której chce pomoc, dlatego tu pisze. otóż mieszka z matka , Prawnik oraz sad powiedział ze nie można kogoś znaleść jak się nie zna danych. Rodzina nic nie wie, ksiądz mówi ze rodo, ta "matka" wyzywa swoje dzieci od **** a sama nie wie z kim ma dziecko bo nie chce powiedzieć( nie wiadomo czy nie chce czy nie wie poprostu). Jest książkowym przykładem osoby dysfynkcyjnej,patologicznej itd. najlepsze jest to ze sobie nie ma nic do zarzucenia, ze to z kim ma dziecko nie powinna interesował tego dziecka. Wtrąca się w życie już dorosłych dzieci, obgaduje po ludziach bo im się udało, bo maja pełne rodziny a ona z zawiści nie może sobie z tym poradzić. Jest szansa jakoś to zrobić aby udało się dostać te informacje?
Powiedz znajomej, że jak się usamodzielni, to przestanie być zależna od matki. A matka ma pełne prawo nie chcieć podać danych ojca.
EmiliRoberts napisał/a:Mam znajoma której chce pomoc, dlatego tu pisze. otóż mieszka z matka , Prawnik oraz sad powiedział ze nie można kogoś znaleść jak się nie zna danych. Rodzina nic nie wie, ksiądz mówi ze rodo, ta "matka" wyzywa swoje dzieci od **** a sama nie wie z kim ma dziecko bo nie chce powiedzieć( nie wiadomo czy nie chce czy nie wie poprostu). Jest książkowym przykładem osoby dysfynkcyjnej,patologicznej itd. najlepsze jest to ze sobie nie ma nic do zarzucenia, ze to z kim ma dziecko nie powinna interesował tego dziecka. Wtrąca się w życie już dorosłych dzieci, obgaduje po ludziach bo im się udało, bo maja pełne rodziny a ona z zawiści nie może sobie z tym poradzić. Jest szansa jakoś to zrobić aby udało się dostać te informacje?
Powiedz znajomej, że jak się usamodzielni, to przestanie być zależna od matki. A matka ma pełne prawo nie chcieć podać danych ojca.
Tak samo ty masz pełne prawo iść się leczyć psychiatrycznie i nie zawracać innym d....
Lady Loka napisał/a:EmiliRoberts napisał/a:Mam znajoma której chce pomoc, dlatego tu pisze. otóż mieszka z matka , Prawnik oraz sad powiedział ze nie można kogoś znaleść jak się nie zna danych. Rodzina nic nie wie, ksiądz mówi ze rodo, ta "matka" wyzywa swoje dzieci od **** a sama nie wie z kim ma dziecko bo nie chce powiedzieć( nie wiadomo czy nie chce czy nie wie poprostu). Jest książkowym przykładem osoby dysfynkcyjnej,patologicznej itd. najlepsze jest to ze sobie nie ma nic do zarzucenia, ze to z kim ma dziecko nie powinna interesował tego dziecka. Wtrąca się w życie już dorosłych dzieci, obgaduje po ludziach bo im się udało, bo maja pełne rodziny a ona z zawiści nie może sobie z tym poradzić. Jest szansa jakoś to zrobić aby udało się dostać te informacje?
Tak samo ty masz pełne prawo iść się leczyć psychiatrycznie i nie zawracać innym d....
Heh. Skorzystaj z własnej rady, na dobre Ci wyjdzie ![]()
Dziękujemy za przydatne informacje. Mój problem został rozwiązany.