Grupa wsparcia po rozstaniu - Kobiety, które kochają za bardzo - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Grupa wsparcia po rozstaniu - Kobiety, które kochają za bardzo

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez akacja11 (2023-03-21 22:40:11)

Temat: Grupa wsparcia po rozstaniu - Kobiety, które kochają za bardzo

Zgodnie z sugestią założyłam nowy wątek bo poprzedni ma ponad 400 stron i tak będzie łatwiej.
Nowy wątek, stare problemy. Zacznę od siebie.
Jestem po rozstaniu, związek trwał 6 lat. Opisałam całą sytuację w moim wcześniejszym wpisie.
Od dawna wiem, że kocham za bardzo i dwukrotnie rozpoczynałam nawet terapię żeby dowiedzieć się z czego może wynikać mój paniczny lęk przed odrzuceniem i samotnością. Nie jestem DDA, miałam pełną i szczęśliwą rodzinę. Wydaje mi się, że na moje problemy wpłynęły kompleksy i bycie przy kości. Myślałam, że jeśli zacznę lubić siebie to będę potrafiła być bardziej asertywna i coś się zmieni. Schudłam 30kg ale tak na prawdę nic się nie zmieniło. Po rozstaniu i tak czuje się jakby nic mnie już dobrego w życiu nie czekało.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2023-03-21 22:19:15)

Odp: Grupa wsparcia po rozstaniu - Kobiety, które kochają za bardzo

Założyłaś nowy wątek, w "starym" zostawiając bardzo istotne informacje.  hmm

akacja11 napisał/a:

(...) Po rozstaniu i tak czuje się jakby nic mnie już dobrego w życiu nie czekało.

Myślisz, że nie spotka Cię już nic dobrego. Co w związku z tym czujesz?

3

Odp: Grupa wsparcia po rozstaniu - Kobiety, które kochają za bardzo
akacja11 napisał/a:

paniczny lęk przed odrzuceniem i samotnością.

To kształtuje się w wieku niemowlęcym i później może się pogłębiać.
Jeśli w szkole byłaś odrzucana ze względu na tuszę, to nie wpłynęło to najlepiej na pewność siebie.

akacja11 napisał/a:

Po rozstaniu i tak czuje się jakby nic mnie już dobrego w życiu nie czekało.

To akurat normalne.

Zacznij wychodzić, a zobaczysz, że mężczyźni zwracają na ciebie uwagę.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Grupa wsparcia po rozstaniu - Kobiety, które kochają za bardzo

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024