Pytanie jest skierowane głównie do kobiet, chociaż oczywiście forum jest otwarte dla wszystkich
Jaki czas temu spotykałem się z kobietą która przez okres naszego "romansu" była w związku z kimś innym (napisałem o tym temat ale nie chce go reaktywować).
Generalnie nie jestem osobą która rozbija czyjeś związki, jednak ta sytuacja jest trochę inna a kobieta ta była nie do końca szczęśliwa.
W skrócie, kobieta wróciła do swojego faceta, bo obiecał jej że się zmieni... Aczkolwiek, często odzywa się do mnie i rozmawiamy wtedy na tematy bardzo emocjonalne, sexualne itp aczkolwiek ostatnio został poruszony temat łóżkowy (mieszkamy w innych krajach).
Powiedziała że od momentu kiedy wróciła do swojego partnera nie miała kompletnie ochoty na sex ale stwierdziła w końcu, że musi spróbować i doszło do tego... ale nie miała z tego kompletnej przyjemności i nie było "tak jak zawsze"... Tutaj nasuwa się z mojej strony pytanie - do Was kobiety... o czym do świadczy?
-Wypalenie obecnej relacji? Tęsknota (chemia) do tego co było w romansie? Sex nie będący tak ekscytujący jak podczas romansu? ...czy może coś całkowicie innego?
Nie ukrywam że po rozmowach które mamy bardzo często zdałem sobie sprawę że zależy mi na niej ale sytuacja jest trochę skomplikowana