Ukrywanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Ukrywanie

Dzień dobry,
W sierpniu poznałem grupkę osób spotkamy wspólnie wychodzi na miasto na pizzę, wyjazd w góry, wspólny sylwester, i w tej grupce jedna dziewczyn spotyka się 1 na 1 z pewnym gościem, ale na spotkaniach grupowych ona siedzi siada koło mnie, dużo ze mną rozmawia, ten chłopak na spotkaniach podkreśla ze pasujemy do siebie idealnie dopasowani, na sylwestrze tez siedziałem obok tej kobiety on siedział po drugiej stronie kopał mnie pod stołem ze brał tą dziewczynę do tańca i rozmawiał z nią, parę dni po sylwetrze w końcu potwierdził że się spotykaja, ja się go spytałem czemu tak się zachowywał to odpowiedział ze ustalili że jeszcze narazie będą ukrywać przed wszystkimi narazie i dlatego się tak zachowywał. O co w tym wszystkim chodzi ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ukrywanie

Może on, albo ona są w niezakończonym związku. Ale to bez sensu w to wnikać. Ja osobiście zwłaszcza od tego kolegi, trzymałbym się z daleka, bo nie lubię jak ktoś mnie miesza w swoje gierki.

3

Odp: Ukrywanie
Legat napisał/a:

Może on, albo ona są w niezakończonym związku. Ale to bez sensu w to wnikać. Ja osobiście zwłaszcza od tego kolegi, trzymałbym się z daleka, bo nie lubię jak ktoś mnie miesza w swoje gierki.

odbydwoje są stanu wolnego

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024