Cześć, słuchajcie trzy tygodnie temu spotkałem mojego znajomego Adama, zaprosił mnie na weekend bo stukła mu 30stka, wiec miała być imprezka, Adam od 4 lat jest żonaty z Paulina, tworzyli udany związek, niestety do dnia 30 stych urodzin Adama, wszystko zaczęło się od tego że poszliśmy na pewna dyskotekę i tam był Turek o imieniu Kerem, gość mulaty gdy zobaczył Paulinę to normalnie podszedł do niej i yebnal ja w tyłek, a ona się uśmiechnęła, Adam nie wiedział co ma robić , wiec mu mówię co ty pizda jesteś czemu mu nie zajebales ? A on „ bo ona się uśmiechnęła spodobało jej się widziałeś” mówię wam No kurwa nie wiedziałem co się tu odpierdziela, ale nic pijemy sobie wiecie Adam po tej akcji takie tempo narzucił, że szybko go pozamiatało, gdy wyszedłem na chwile do toalety wracam, a Pauliny nie ma Adam drzemał, bo tak się nawalił, po jakimś czasie budzę go a on w szoku i pyta gdzie Paulina, mowie że nie wiem poszliśmy jej szukać i gość z ochrony za 100 zł powiedział że poszła z tym Turasem na górę, wiec puścił nas tam patrzymy, a Kerem rucha Paulinę na misjonarza, Adam zaczął płakać mówi co ty kurwa robisz ja sie zacząłem śmiać, a ten Kerem to się tylko popatrzył uśmiechnął pokazał kciuka że jest Ok, i włożył jej kutasa do tyłka, to tak wkurwilo Adama bo on marzył o analu, a Paulina mu mówiła że nie jest gotowa, normalnie masakra Adam wrócił do domu najebal się do końca a ja ze swoją Włoszka darlismy lacha z tej pary, a zwłaszcza Pauliny mowie wam beka w Huj i super impreza, uważajcie na poleczki i turasow nara
1 2022-12-18 22:01:30 Ostatnio edytowany przez Theodore Robert Bundy (2022-12-18 22:01:50)
Temat: Adam i Paulina nieudany związek.
Zobacz podobne tematy :
Odp: Adam i Paulina nieudany związek.
A potem się obudziłeś i musiałeś zmienić obleczki pościeli.