Witam wszystkich mam problem byłem w związku 3 lata wiadomo czasem było lepiej czasem gorzej ale było nam razem dobrze we wrześniu moja była zaczęła mówić że potrzebuje przerwy od nas ale myślałem że to tylko takie gadanie pewnego dnia poszła na ślub koleżanki i poznała jakiegoś faceta wtedy nie brałem tego do siebie czas mijał a my żyliśmy w lekkim odosobnieniu do moich urodzin w październiku gdy tak siedzieliśmy i zaczełem rozmowę o tym co by można było zrobić żeby było nam wspaniałe powiedziała że to nie ma sensu że lepiej będzie jak się roztaniemy dopytywałem dlaczego przecież nam razem dobrze powiedziała mi że mnie zdradziła pojechałem wtedy do domu nie odzywałem się przez miesiąc ale coś mnie ruszyło że kocham ją nadal pojechałem do niej powiedziałem że wiem że czasem byłem nie do wytrzymania że byłem czasem zbyt zazdrosny spytałem czy to prawda że mnie zdradziła powiedziała że powiedziała to po to żeby się mnie pozbyć oczywiście powiedziała że musi się zastanowić czy wrócimy do siebie zobaczylem że ma ustawowy związek na Facebooku właśnie z tym facetem co poznała na ślubie zapytałem dlaczego zaraz po rozstaniu to zrobili powiedziała że to tylko tak o.Oczywiscie byłem zdesperowany zapytałem ja parę dni później czy do siebie wrócimy powiedziała że definitywnie nie więc pojechałem do niej i spytałem jej dlaczego mi to powiedziała dlaczego definitywnie nie odpowiedziała l: bo cię kocham zaskoczyło mnie to porozmawiałem z nią trochę i wróciłem do domu niestety dostałem od niego a później od niej zdjęcie jak się całują zamurowało mnie nie wiedziałem co robić parę godzin później zadzwoniła i przeprosiła mnie za to że wysłała mi takie zdjęcie ostatnio pojechałem do niej powiedzieć mi co mi leży na sercu że naprawdę kocham ją nad życie i że chciałbym spróbować ostatni raz i jak mówiłem widziałem łzy w jej oczach i tu moje pytanie co mam zrobić bo ja sam nie wiem kocham ją chciałbym spróbować ponownie być z nią ale nie wiem czemu tak się zachowuje co mam zrobić
Ta laska cie poniża i kpi z ciebie, a ty latasz do niej i bijesz poddańcze pokłony.
Szanuj sie człowieku,bo nikt cie nie będzie szanował.
to co ty wyprawiasz jest żałosne.
Masakra, jaka ciota.
Jakie to romantyczne... Idealny scenariusz na komedię lub dramat romantyczny, a co tam, niech kolejny szajs ryje w głowie
Niezłe ponizanko ci zafundowała, jakbyś miał gram honoru to byś ja dawno olał a nie biegał z płaczem do niej i mówił ze ja kochasz.
Dziewczyna zdradziła ciebie, po czym poniżyła ciebie wysyłając to zdjęcie, a ty dalej chcesz do niej wrócić. no jakaś bogini musi być nie inaczej.
Póki co oboje maja z ciebie niezły ubaw.