Masażer do twarzy - który najlepszy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Masażer do twarzy - który najlepszy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Masażer do twarzy - który najlepszy?

Dziewczyny, czy któraś z Was testowała przeróżne masażery do twarzy?
i który z czystym sumieniem polecacie,
a który nie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Masażer do twarzy - który najlepszy?

Ja powiem szczerze, że jeszcze nie miałam okazji stosować. Widziałam, zę coś takiego jest, ale jakoś nigdy tego nie kupiłam. Byłam za to na masażu całego ciała, gdzie m.in masowano mi twarz. Ależ to było fajne uczucie, święty spokój. Nawet głowę mi masowano big_smile Co do masażera, to w jakim celu chcesz go zakupić ? Rozumiem, że chodzi o redukcję zmarszczek czy coś? Pamiętaj, ze oprócz masażów czy kremów ważna jest tez odpowiednia suplementacja witaminami o czym wspomniano w jednym z artykułów na glamstyle https://glamstyle.pl/uroda/

3 Ostatnio edytowany przez DotykDuszy (2022-12-04 14:26:03)

Odp: Masażer do twarzy - który najlepszy?

Masażery do twarzy nie służą wyłącznie 
rozprostowywaniu zmarszczek, ale ogólnie poprawie owalu, także działają na zdrowie, poprawiają krążenie, usuwają zastój limfy.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Masażer do twarzy - który najlepszy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024