Co o tym sądzicie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co o tym sądzicie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Co o tym sądzicie?

Witam, mam 20lat, jestem w trzy miesięcznym związku i mój chłopak ostatnio odnowił kontakt ze swoją byłą. (Był to związek kilkumiesięczny przez internet, zero razy się widzieli na żywo przez odległość). Zaczęło się od złożenia życzeń urodzinowych i od chyba dwóch tygodni tak piszą ze sobą dzień w dzień. Nigdy nie czułam w sobie zazdrości o niego, ale jak sobie myślę o tym, że oni tak ze sobą piszą to aż mnie rozbraja od środka. W mojej głowie pojawia się pytanie po prostu po co odnawiać kontakt ze swoją eks jak jesteśmy w szczęśliwym związku. Oczywiście nie zabronię mu pisać z kimkolwiek, tylko boję się że wrócą jakieś stare uczucia i go stracę. Czy to normalne że oni piszą że sobą i mam się czym przejmować, czy moja "zazdrość" jest usprawiedliwiona?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co o tym sądzicie?

Jest usprawiedliwiona.
W 3 miesięcznym związku to powinny byc miedzy wami fajerwerki.
skoro on ma czas na pisanie z była to najprawdopodobniej jesteś tylko czasoumilaczem.

3

Ma Cie gdzieś. Daj sobie z nim spokój. Jak ma się nowa lepszą dziewczynę nie piszę się do EX. Widocznie dla niego tamta jest ciekawsza. Zakończ z nim relacje lub powiedz, że nie życzysz sobie pisania do jakiejś lafiryndy zobaczysz jak zareaguje. Jeśli mu zależy na Tobie to skupi się na relacji z Toba. Z doświadczenia powiem zakończ to będziesz mniej cierpieć i z czasem poznasz kogoś innego. A on niech se z nią piszę a ona i tak pozna innego i wtedy twój Romeo zostanie na lodzie.

4

Why? She brings sympathy to everyone around.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co o tym sądzicie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024