Skad fotowoltaike - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Skad fotowoltaike

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Skad fotowoltaike

Macie jakąś sprawdzoną opcje porównywania ofert jeśli chodzi o fotowoltaikę i magazyny energii? Jeśli możecie w sieci mi powiedzieć, gdzie warto szukać informacji na temat takich ofert to dawajcie znać, chętnie z podpowiedzi skorzystam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Skad fotowoltaike

Słabo się to teraz opłaca.
Podziękuj PiSdzielcą.

3

karoleczekpeczek222 napisał/a:

Jeśli możecie w sieci mi powiedzieć, gdzie warto szukać informacji na temat takich ofert to dawajcie znać, chętnie z podpowiedzi skorzystam.

Nie wątpię. Podobnie jak nie wątpię, że zaraz przyjdzie tu koleżanka spamerka i spiesząc z pomocą podrzuci stosowny link cool.

4

Ze tez niektorym sie chce walczyc ze spamerami.. byli, sa i będą..

5

PanKropek napisał/a:

Co Ci powiem to Ci powiem, ale jednak tych paneli to obecnie jak mrówek się na wsiach robi więc moda na pewno jest, ale jak patrze jak to niektórzy montują to raczej przez jakieś serwisy jak energomat.pl szukać wykonawców, gdzie jednak ktoś jest jakoś wcześniej sprawdzony i wiadomo, że można liczyć na taką firmę.

Ależ jestem zaskoczona! lol

6 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2022-11-10 13:40:04)

Alika_ napisał/a:

Ze tez niektorym sie chce walczyc ze spamerami.. byli, sa i będą..

To nawet nie chodzi o jakąś walkę. Dla mnie, jeżeli firma musi się tam namolnie reklamować, to jest skreślona, bo to oznacza, że nie ma innych środków i możliwości na zrobienie sobie normalnej akcji marketingowej. I moim zdaniem warto uświadamiać ludzi, którzy tylko wpadają, widzą, że ktoś poleca i kupią, że tu nikt nie poleca, tylko jest spamer/bot.

PS. Nie mówiąc już o tym, że takie posty powinny mieć oznaczenie jako reklama.

7

Oczywiście. Moim zdaniem spam jest nie tylko niewiarygodny i kiepsko świadczy o firmie, która się do niego posuwa, ale przede wszystkim zwyczajnie nieetyczny.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Skad fotowoltaike

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023