jestem kawalerem ze szczecina poznam mila dziewczyne w celu przyjazni lub cos wiecej
Dziwiłabym się, gdyby na tak "rozbudowany" anons ktokolwiek zdecydował się odpowiedzieć.
Uważasz, że sama informacja, że jesteś kawalerem i że "poznasz" brzmi wystarczająco zachęcająco? Może warto napisać o sobie coś więcej? <pytanie retoryczne>
3 2022-11-09 01:45:35 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-09 01:45:41)
Dziwiłabym się, gdyby na tak "rozbudowany" anons ktokolwiek zdecydował się odpowiedzieć.
Uważasz, że sama informacja, że jesteś kawalerem i że "poznasz" brzmi wystarczająco zachęcająco? Może warto napisać o sobie coś więcej? <pytanie retoryczne>
Olinka... spójrz na Lento... Tam 90% anonsów tak wygląda. Z obu stron.
Aż zerknęłam. Faktycznie bardzo tam ubogo w jakieś treści. Większość brzmi sucho, często lakonicznie, mnie by nie przekonało.
Zastanawiam się czy to w ogóle ma prawo zadziałać, a przede wszystkim dlaczego ludzie nie chcą dać sobie szansy pisząc cokolwiek, co przyciągnie uwagę, a przy tym pozwoli innym bliżej ich poznać?
5 2022-11-09 02:07:47 Ostatnio edytowany przez jakis_czlowiek (2022-11-09 02:09:04)
Zastanawiam się czy to w ogóle ma prawo zadziałać, a przede wszystkim dlaczego ludzie nie chcą dać sobie szansy pisząc cokolwiek, co przyciągnie uwagę, a przy tym pozwoli innym bliżej ich poznać?
Ja mam parę zdań ale i tak praktycznie nikt nie pisze. Więc na jedno wychodzi
A jak już pisze, to powiedzmy że nie ma "flow"^^