Miesiąc temu rozstałam się z chłopakiem, pisalam o tym do was. Teraz jest problem, bo moja przyjaciółka zrezygnowała z półmetka na kilka dni przed no i nie bardzo mam z kim iśc. Ja z nią nie szłam, tylko po prostu miała się ze mną bawić, bo chodzimy razem do klasy. Jak jeszcze z nim bylam to placilam zaliczke, bo mielismy razem isc. No i żeby się te pieniądze nie zmarnowały to druga przyjaciółka doradziła mi napisanie do exa i poproszenie czy by ze mna poszedl, bo nie bede miała co z tym półmetkiem zrobic itp. Czy to dobry pomysł? Nie odezwałam się do niego od miesiąca. Pisać do niego? Bo ja się boje iśc tam sama.
Miesiąc temu rozstałam się z chłopakiem, pisalam o tym do was. Teraz jest problem, bo moja przyjaciółka zrezygnowała z półmetka na kilka dni przed no i nie bardzo mam z kim iśc. Ja z nią nie szłam, tylko po prostu miała się ze mną bawić, bo chodzimy razem do klasy. Jak jeszcze z nim bylam to placilam zaliczke, bo mielismy razem isc. No i żeby się te pieniądze nie zmarnowały to druga przyjaciółka doradziła mi napisanie do exa i poproszenie czy by ze mna poszedl, bo nie bede miała co z tym półmetkiem zrobic itp. Czy to dobry pomysł? Nie odezwałam się do niego od miesiąca. Pisać do niego? Bo ja się boje iśc tam sama.
Nie, to nie jest dobry pomysł.
Idź sama, nikt Cię tam nie zje.
Idż sama.
No trudno,zapłaciłas i przepadnie. Chyba,że masz kogos zaufanego to mozesz isc ale broń Boże iść z exem. Tym bardziej,że juz nie odzywasz sie do niego miesiąc czasu. Jak sie odezwiesz i poprosisz go,żeby poszedł z Tobą to wyjdziesz na desperatkę.
Co to jest półmetek??
A, nie masz kuzyna? Nie pisz do niego będziesz się kiepsko bawić. Jeszcze jakaś krzywa akcje Ci zrobi
Mam takie zdziwko... Dlaczego młodzież musi iść z kimś? Nie czaję...
Dlaczego na śluby się idzie z randomowym gościem? I dlaczego nie można iść samej na półmetek?
O ile na czas poloneza na studniówce pewnie warto się zawczasu umówić z kim się zatańczy, to chyba takie rzeczy jak półmetek albo wesele są totalnie sztuczne...
Dziwne macie zwyczaje w szkole, że na półmetek chodzi się z kimś. U nas półmetki są tylko dla uczniów z danego rocznika, nie zaprasza się nikogo, przecież to nie studniówka.
Dlaczego boisz się iść sama? Nie masz innych koleżanek w klasie?
Nie zapraszałabym byłego chłopaka. Przecież z jakiegoś powodu sie rozstaliście. A jak iść z byle kim żeby tylko był, to lepiej samemu.
Swoją drogą naprawdę dziwne, że trzeba kogoś mieć. Bo to druga klasa prawda? Przecież w tym wieku jeszcze mało kto sie z kimś spotyka.
Mam takie zdziwko... Dlaczego młodzież musi iść z kimś? Nie czaję...
Dlaczego na śluby się idzie z randomowym gościem? I dlaczego nie można iść samej na półmetek?
O ile na czas poloneza na studniówce pewnie warto się zawczasu umówić z kim się zatańczy, to chyba takie rzeczy jak półmetek albo wesele są totalnie sztuczne...
Teraz młodzież boi się swojego cienia i nie potrafi się normalnie odezwać do nikogo. Jak trzeba coś załatwić przez telefon i wymóg jest, aby zadzwonić i nie można napisać, to dostają histerii i ataku paniki...
Witam mam problem co robić jestem pewna osoba która bardzo kocham darze wielka miłością jesteśmy prawie razem 8 miesięcy moje serce oznajmiło mi że się zakochało w kimś ale bez wzajemność ale wiem że mnie kocha a nie umie sobie mój skarb z tym poradzić co mam robić pomozcie napiszcie do mnie jestem w rozsypce wiem że nie zostawię bo mi zależy i kocham
Walczę z każdym dnie i godzina minuta pomozcie
Witam mam problem co robić jestem pewna osoba która bardzo kocham darze wielka miłością jesteśmy prawie razem 8 miesięcy moje serce oznajmiło mi że się zakochało w kimś ale bez wzajemność ale wiem że mnie kocha a nie umie sobie mój skarb z tym poradzić co mam robić pomozcie napiszcie do mnie jestem w rozsypce wiem że nie zostawię bo mi zależy i kocham
Walczę z każdym dnie i godzina minuta pomozcie
Załóż własny temat i napisz to używając interpunkcji.
@TylwythTeg ...nie rozwalaj mi nerek :-)