Jak rozwiązać tą sytuację z nią? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak rozwiązać tą sytuację z nią?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jak rozwiązać tą sytuację z nią?

Od jakiegoś czasu, zaraz po wybuchu wojny, zatrudniłam w domu Ukrainkę. Jednak, pomimo mojej pomocy, nie potrafię nauczyć jej polskich zwyczajów. Za każdym razem jak wchodzę do domu, nie chce pomóc mi się rozebrać, zanieść zakupów do kuchni czy zmienić obuwia. Podobnie wygląda sytacja z całowaniem dłoni. Robię dla niej sporo, biorę na zakupy do sklepów, bo sama nie kupiłaby sobie nowych ubrań, poza tym próbuję uczyć ją polskiego bez błędów. Ma już 23 lata i nie widzę w niej żadnej wdzięczności. Co prawda sprząta i gotuje, ale nic poza tym. Jak do niej dotrzeć?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak rozwiązać tą sytuację z nią?

Masz przyjemność z takiego blefu!?

3

wieka napisał/a:

Masz przyjemność z takiego blefu!?

Nie rozumiesz, że po prostu jest mi smutno, że tak jej pomogłam, a ona nie rozumie i nie wykazuje żadnej wdzięczności. Gdy była mała, niania zawsze dobrze traktowała moją mamę i babcię. Nie wiem, czy czasy aż tak się zmieniły, ale ale szacunek powinien pozostać.

4

Słaby trolling

5 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2022-10-25 16:42:45)

Tak naprawdę żart nie bardzo udany.

6

Żałosne.

7

No i co? To jest prawdziwy eee… troll.
Jak można było porównać moje wpisy do czegoś takiego? No jak?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak rozwiązać tą sytuację z nią?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024