Zwiazek z osoba z lekiem przed odrzuceniem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zwiazek z osoba z lekiem przed odrzuceniem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Zwiazek z osoba z lekiem przed odrzuceniem

Hej, czy mieliscie zwiazek z osoba z lekiem przed bliskoscia? 

Jak sobie radzic ,z takim zwiazkiem ,jako partner takiej osoby , i co robic?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zwiazek z osoba z lekiem przed odrzuceniem
Kask33 napisał/a:

To lęk przed bliskością czy przed odrzuceniem?

Wysłać na terapię. I dopiero po terapii, można cokolwiek budować. Bo inaczej przy lęku przed bliskością, taka osoba nic z Tobą nie zbuduje, a przy lęku przed odrzuceniem będzie miec tendencje do wiszenia na Tobie i zabierania Ci absolutnie całego możliwego czasu. Tu i tu bez terapii nie ma sensu.

3 Ostatnio edytowany przez wieka (2022-10-11 18:38:00)

Pytanie czy ta osoba Cię pociąga fizycznie, bo  wtedy wszystkie lęki nie powinny mieć miejsca, chyba, że obawa przed ciążą.
Konkretnie czego się boisz?
Edit.
Uważnie nie przeczytałam, jeśli partnerka ma taki lęk, to tylko ona może Ci powiedzieć czego się boi, chyba, że sama nie wie.

4

wieka napisał/a:

Pytanie czy ta osoba Cię pociąga fizycznie, bo  wtedy wszystkie lęki nie powinny mieć miejsca, chyba, że obawa przed ciążą.
Konkretnie czego się boisz?

To nie Autor ma lęk tylko partnerka.

5

Lady Loka napisał/a:
Kask33 napisał/a:

Wysłać na terapię. I dopiero po terapii, można cokolwiek budować. Bo inaczej przy lęku przed bliskością, taka osoba nic z Tobą nie zbuduje, a przy lęku przed odrzuceniem będzie miec tendencje do wiszenia na Tobie i zabierania Ci absolutnie całego możliwego czasu. Tu i tu bez terapii nie ma sensu.

Lęk przed bliskością.
Rozmawiałem już z partnerką i ona nie chce iść na terapie i co w takiej sytuacji robić jako partner?

6

Kask33 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
Kask33 napisał/a:

Lęk przed bliskością.
Rozmawiałem już z partnerką i ona nie chce iść na terapie i co w takiej sytuacji robić jako partner?

Odejść. Nic z tego nie będzie, jeżeli ona tego zmienić nie chce.

7

Mogła przeżyć gwałt, jakaś przyczyna musi być, ale nikt Ci nie jest w stanie powiedzieć jaka jest przyczyna.

To jak ona sobie w ogóle wyobraża związek? Powiedziała Ci o tym na początku znajomości?

8

Kask33 napisał/a:

To chyba zależy od Twoich potrzeb, obawiam się, że nie przekonasz jej do bliskości tak szybko, być może nawet nigdy w pełni. Dlatego pytanie do Ciebie, czy jesteś w stanie to zaakceptować.
Ja przez miesiąc spotykałem się z dziewczyną, którą może nie miała takiego dużego lęku przed bliskością, ale była dość zdystansowana. Niestety, ale dla mnie bliskość w związku to rzecz, bez której nie potrafiłbym funkcjonować.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zwiazek z osoba z lekiem przed odrzuceniem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024