Pisze tutaj bo nie wiem na jaki temat dodać. Chodzi o to, że jeżeli zarejestruje sobie drugi numer telefonu(będę mieć włożona kartę w telefonie bo mogę mieć dwie) to jak to wtedy działa? Ma ktoś zarejestrowane dwie karty? Np pokazuje na jaki numer ktoś dzwoni czy jak to jest? Proszę o pomoc.
To jest bardzo proste, mając dwie karty SIM w telefonie, jedna będzie oznaczona nr. 1, a druga nr. 2.
Musisz po prostu sobie zapamiętać, która jest która itp.
Jak ktoś do Ciebie będzie dzwonić to pod nr telefonu będziesz widziała, czy dzwoni na numer telefonu nr. 1 czy nr. 2.
Gdy będziesz chciała do kogoś zadzwonić to również masz do wyboru z której karty chcesz to zrobić.
Tak samo wygląda sprawa z SMS.
Pisze tutaj bo nie wiem na jaki temat dodać. Chodzi o to, że jeżeli zarejestruje sobie drugi numer telefonu(będę mieć włożona kartę w telefonie bo mogę mieć dwie) to jak to wtedy działa? Ma ktoś zarejestrowane dwie karty? Np pokazuje na jaki numer ktoś dzwoni czy jak to jest? Proszę o pomoc.
Ja mam tak od lat, bo mam nr prywatny i służbowy, a nie chcę nosić dwóch telefonów. Na każdą kartę SIM możesz sobie ustawić inny nr dzwonka i wtedy od razu wiesz, na który nr ktoś Ci dzwoni.