23 lata kończę w styczniu, a nadal nie mam chłopaka i nie miałam. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » 23 lata kończę w styczniu, a nadal nie mam chłopaka i nie miałam.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: 23 lata kończę w styczniu, a nadal nie mam chłopaka i nie miałam.

23 lata skończę niedługo, czyli za 4 miesiące w styczniu.

Nigdy nie byłam i aktualnie nie jestem w związku.

Chciałabym mieć wrażliwego, przystojnego, inteligentnego chłopaka niż zimnego twardziela, takiego co naciska na seks ale czy takiego to dziś ze świecą szukać?

Myślę o chłopaku rówieśniku, albo starszym od 2 do 5 lat. Młodszy, 6 lat starszy i więcej odpada.

Jeśli chodzi o moje życie towarzyskie to tak, w rodzinnym mieście nie mam za bardzo się do nikogo odezwać.

Dlatego, że w liceum mało zagadywałam do ludzi, tym bardziej do chłopaków, ze względu na traumę z gimnazjum. Nie miałam znajomych w liceum, bo ciągle ta trauma z gimnazjum ciążyła na mnie.

Wtedy dwóch chłopaków mi dokuczało. Jeden zmuszał mnie, abym z nim chodziła, nie miałam na to ochoty.

Drugi rozpowiadał przy całej klasie, że współżyliśmy co nie było prawdą.

Co prawda mam w rodzinnym mieście jednego kolegę z podstawówki, ale chyba ma dziewczynę.

Jak jestem w mieście co studiuje to mieszkam w akademiku.

Większość ludzi poznałam albo w windzie, albo na integracji.

Na integracji w akademiku byłam, nawet na dwóch. W akademiku rozmawiam z kolegami, nie bałam się do jakiego kolwiek chłopaka zagadywać.

Z mojej rodziny to już wujek, mama mojego szwagra się wypytywali niejeden raz czy jestem z kimś w związku.

Mnie irytuje to ich wypytywania ta presja, przecież to nie jest ich sprawa.

Tata z kolei się obawia, że jak będę kiedyś miała chłopaka to mogę źle skończyć.

Bo w rodzinie w rodzinie jest dziewczyna co w wieku 16 lat urodziła syna i na gimnazjum się zatrzymała przez ciąże. Druga kuzynka przez ciąże nie zdała poprawkowej matury i nie poszła na studia. Myślę, że tata patrzy się na ich wykształcenie i wiek, w jakim zaszły w ciążę, albo nie może się pogodzić z moją dorosłością. Większość kuzynek ślub bralo w podobnym wieku do mnie ba nawet w ciąży. Do mnie w szkole średniej tata gadał, że myślisz abyś poznała w przyszłości chłopaka. Tyle przed tobą nauki, chcesz skończyć jak te kuzynki.

Teraz będę robić magisterkę z biologii( specjalność biologia środowiskowa) to jak na nowym kierunku poznać chłopaka?

Na poprzednim kierunku, czyli na ochronie środowiska, z którego robiłam licencjat było 5 chłopaków. Trzech miało dziewczyny, z pozostałymi dwoma nie miałam bliskiego kontaktu.

Co robić, żeby mieć chłopaka?

Czy skoro mam znajomych tylko w mieście gdzie studiuje, a nie w rodzinyych stronach to powinnam się martwić  że będę starą panną?

Jeśli chodzi o moje zainteresowania to sport( bieganie, rower, siłownia), książki, filmy, fotografia.

Ostatnio z koleżanką wybrałam się na jednodniową wycieczkę do Katowic.

Czy powinnam się martwić?

Czy jest coś ze mną nie tak?

Gdzie poznać chłopaka w swoim wieku oprócz kierunku studiów?

A gdzie poznać chłopaka od 2 do 5 lat starszego?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: 23 lata kończę w styczniu, a nadal nie mam chłopaka i nie miałam.

Moda na Sukces, odcinek milion pięset sto dziewięset.
https://www.netkobiety.pl/t128661.html
https://www.netkobiety.pl/t124973.html

Golden_eye, posłuchaj mnie.

W Polsce kobiety żyją średnio ok. 80 lat.

Powiedzmy, że w jakieś normalne (nie dziecinne) związki można wchodzić od 18 roku życia.

Tak więc 80 lat - 18 lat = 62 lata na tworzenie związków i poznawanie mężczyzn.
Ty masz 23 lata, a więc ,,zużyłaś" dopiero 5 lat dorosłego życia. Tak więc zostało Ci ok. 80% pozostałych lat na spotykanie się z facetami.

Zobacz jaki to jest szmat czasu, jesteś dopiero na początku swojej drogi jako dorosły człowiek a już teraz płaczesz, że jesteś jakąś starą panną? lol

Ja dobijam do 30stki i nigdy nie byłem w związku, a mimo tego uważam, że jeszcze nie wszystko jest stracone, a Ty jesteś dużo młodsza.

4

Rumunski_Zolnierz napisał/a:

Ja dobijam do 30stki i nigdy nie byłem w związku, a mimo tego uważam, że jeszcze nie wszystko jest stracone

O! jakaś zmiana - nieźle.

5

23 lata powiadasz i dalej sama powiadasz... no zobacz a Doda prawie 40 i program w TV zrobiła lol

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » 23 lata kończę w styczniu, a nadal nie mam chłopaka i nie miałam.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024