pytanie o bezpieczenstwo podczas seksu dla kobiet - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » pytanie o bezpieczenstwo podczas seksu dla kobiet

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: pytanie o bezpieczenstwo podczas seksu dla kobiet

Witam,
Jestem po 8 letnim zwiazku z jednym partnerem, i chcialbym sprobowac czegos nowego z inna osoba.
Jak powinnam sie zabezpieczac, aby nie zarazic sie zadnymi chorobami etc?
Przed seksem zawsze sprawdzam prezerwatywe partnera, jak ma nalozona, nie schodze w dol, nie polykam.
Tak wiec tylko seks klasyczny, lub anal oraz plytkie pocalunki. Jak lepiej moglabym podejsc do tematu?

Jesli mam stalego partnera, to prosze go o aktualne badania, i wtedy normalna antykoncepcja.
Z gory dziekuje za odpowiedzi smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: pytanie o bezpieczenstwo podczas seksu dla kobiet
anna8111 napisał/a:

Witam,
Jestem po 8 letnim zwiazku z jednym partnerem, i chcialbym sprobowac czegos nowego z inna osoba.
Jak powinnam sie zabezpieczac, aby nie zarazic sie zadnymi chorobami etc?
Przed seksem zawsze sprawdzam prezerwatywe partnera, jak ma nalozona, nie schodze w dol, nie polykam.
Tak wiec tylko seks klasyczny, lub anal oraz plytkie pocalunki. Jak lepiej moglabym podejsc do tematu?

Jesli mam stalego partnera, to prosze go o aktualne badania, i wtedy normalna antykoncepcja.
Z gory dziekuje za odpowiedzi smile

Najlepiej nie uprawiać seksu skoro nie chcesz się niczym zarazić. Nawet prezerwatywa niektóre rzeczy przepuszcza (czytałam kiedyś badania na ten temat).

3

Niestety, teraz ludzie mają tak masowy przerób seksualny, że ja bym się brzydziła uprawiać seksu z kimś nowo poznanym, bez zrobienia chociaż kompletu badań (oczywiście ja bym również badania wykonała), zresztą zaraz się tu mędrcy wypowiedzą, że i w stałym związku można coś załapać, nie można być nikogo pewnym na 100% itd. Jasne, ale i tak ryzyko jest mimo wszystko o wiele mniejsze ze stałym znanym partnerem niż z kimś nowym.

4

Mononukleoza, to choroba pocałunków, więc na dzień dobry można się zarazić.
Poza tym HPV, nic tu nie chroni, a to już poważniejsza sprawa.
Jednym słowem pewności nigdy nie ma.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » pytanie o bezpieczenstwo podczas seksu dla kobiet

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023