Poznam bratnią duszę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznam bratnią duszę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Poznam bratnią duszę

Hej dziewczyny, nazywam się Klaudia, mam 27 lat. Obecnie jestem w Niemczech (praca) i zdecydowałam się napisać bo poznam z radością bratnią duszę, przyjaciółkę, z którą mogłabym porozmawiać o wszystkim i wiedzieć, że ta osoba będzie na dobre i na złe (nawet internetowo). Jestem bardzo empatyczna, wiele w życiu przeszłam. Zapraszam do kontaktu. smile Pozdrawiam wszystkie!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poznam bratnią duszę

Hej Klaudia
Fajnie że do Nas dołączyłas smile Pracujesz w Niemczech a ja mieszkam przy granicy z Niemcami smile jeżeli masz ochotę możemy popisać smile
Pozdrawiam Ania smile

3

Napisałam do Ciebie na maila przez forum. smile

4

takatakatakaja napisał/a:

Napisałam do Ciebie na maila przez forum. smile

Odpisałam smile

takatakatakaja napisał/a:

Hej dziewczyny, nazywam się Klaudia, mam 27 lat. Obecnie jestem w Niemczech (praca) i zdecydowałam się napisać bo poznam z radością bratnią duszę, przyjaciółkę, z którą mogłabym porozmawiać o wszystkim i wiedzieć, że ta osoba będzie na dobre i na złe (nawet internetowo). Jestem bardzo empatyczna, wiele w życiu przeszłam. Zapraszam do kontaktu. smile Pozdrawiam wszystkie!

You are so kind. There will be a lot of people who need you to talk to. Maybe a few of the people who make friends, chat with you can be your best friend. Wish you always happy and find your soulmate.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznam bratnią duszę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024