Kilka pytań - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Kilka pytań

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Kilka pytań

Hej, jestem tu nowa i mam kilka pytań, bo ciężko mi się zorientować w niektórych rzeczach. Wstawiłam posta, ale połowę mi go ucięło, jest jakiś limit znaków opisując temat? Nigdzie nie ma takiej informacji a patrząc na podgląd wiadomości wyświetla się cała. Pisałam na adres mailowy administratora, ale nikt mi nie odpisuje. Wiecie też jak usunąć posty, które się wstawiło?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kilka pytań
Nadia1986 napisał/a:

Hej, jestem tu nowa i mam kilka pytań, bo ciężko mi się zorientować w niektórych rzeczach. Wstawiłam posta, ale połowę mi go ucięło, jest jakiś limit znaków opisując temat? Nigdzie nie ma takiej informacji a patrząc na podgląd wiadomości wyświetla się cała. Pisałam na adres mailowy administratora, ale nikt mi nie odpisuje. Wiecie też jak usunąć posty, które się wstawiło?

Nie ma limitu znaków, dorzuć resztę po prostu w drugim poście jak Ci ucięło.
Administracja nie istnieje, więc nikt nie odpisze.
Nie da się usunąć postów.

3 Ostatnio edytowany przez madoja (2022-09-01 11:23:03)

.

4

Zanim naciśniesz "wyślij" skopiuj to co napisałaś, to zabezpiecza przed stratą tego co napisałaś.

5

It is a pleasure to get to know you and have access to knowledge that is helpful to me. There will be a distinct preference for every subject

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Kilka pytań

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024