Informacja zwrotna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Informacja zwrotna

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Informacja zwrotna

Informacja zwrotna - serial na Netflixie nakręcony na podstawie książki Jakuba Żulczyka z fenomenalną rolą Arkadiusz Jakubika jako Marcina Kani. Początkowe odcinki wydają się wskazywać na film z gatunku kryminał, jednak bardzo szybko okazuje się, że to tylko taki poboczny watek. Prawdziwym tematem i przesłaniem filmu jest to, co alkohol może złego poczynić w życiu człowieka a przede wszystkim jego rodziny. Dawno nie oglądałam filmu, który by tak mocno "przemielił" moje emocje, sprawił, że długo po oglądnięciu jeszcze siedział mi w głowie. I zakończenie serialu - takie jakie najbardziej lubię - czyli nieoczywiste, nie wyjaśniające niczego do końca. Dodatkowym plusem są genialne kadry - zwłaszcza te, gdy kamera pokazuje tylko jedną osobę en face. Bardzo lubię - szczególnie w fotografii portretowej takie kadry zaczynające się od połowy czoła.
Bardzo polecam ten serial wszystkim, którzy lubią filmy o prawdziwych, trudnych sprawach.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Informacja zwrotna

Polecałem ten serial w dziale zbiorczym. smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Informacja zwrotna

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024