Czy mam szanse na tą prace? Nie wiem co o tym myśleć ;/ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Czy mam szanse na tą prace? Nie wiem co o tym myśleć ;/

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez Nelaa500 (2022-07-19 16:46:32)

Temat: Czy mam szanse na tą prace? Nie wiem co o tym myśleć ;/

Czy mam szanse na tą prace? Pojawilo sie ogłoszenie o prace w moim mieście. Zaaplikowalam była możliwość tylko online. Oddzwoniła po trzech dniach, powiedziała wszystko o tej pracy itp. Dostałam SMS że mam tam pozytywną weryfikację w zakładzie ( jakoś to tam robią ze weryfikują nowych pracowników w tym zakładzie czy już tam pracowałam). Miałam czekać kilka dni na telefon, mieli dzwonić i powiedzieć kiedy będę miała się zgłosić tam na badania. I od tego czasu cisza była. Napisałam do nich ( jest to agencja) o co tu chodzi a ona odpisała mi że niestety cały proces się przeciąga i mam czekać jeszcze tydzień ewentualnie na początku tego tygodnia będą dzwonić. Jednak również nikt się nie odezwal ale ogłoszenia mają wstawione że szukają ludzi do pracy. Dodam że ja zaaplikowalam tam zaraz w pierwszy dzień jak wstawili to nowe ogloszenie. Telefon dostałam od nich po trzech dniach. I tutaj mam pytanie. Czy wypada pisac/dzwonić do nich kolejny raz z pytaniem czy zostane przyjęta tam czy odpuścić sobie tą pracę? Bo rozmowa byla, pozytywną weryfikację dostałam, odpowiedziała na SMS że niby to się przeciąga i cisza i nie oddzywaja się o dalsze kroki rekrutacji.
PS. Gdzieś pisalo że narazie rekrutacja tam wstrzymana bo zbyt dużo chętnych. Ale ja aplikowałam w pierwszy dzień i nie mam szans się załapać na tą prace? Tym bardziej wszystko było ok? Nie wiem już co robić.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2022-07-19 16:59:54)

Odp: Czy mam szanse na tą prace? Nie wiem co o tym myśleć ;/
Nelaa500 napisał/a:

Czy wypada pisac/dzwonić do nich kolejny raz z pytaniem czy zostane przyjęta tam czy odpuścić sobie tą pracę? Bo rozmowa byla, pozytywną weryfikację dostałam, odpowiedziała na SMS że niby to się przeciąga i cisza i nie oddzywaja się o dalsze kroki rekrutacji.

A nie możesz po prostu poczekać aż się do Ciebie odezwą z tej agencji, ale jednocześnie szukać czegoś innego, jakby z tej pierwszj pracy jednak nic nie wyszło?

PS. Nie ma znaczenia, czy aplikowałaś pierwszego czy dziesiątego dnia, bo pracodawcy zazwyczaj szukają osoby najbradziej kompetentnej a nie najszybszej ;-)

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA KARIERY - MOJA KARIERA ZAWODOWA » Czy mam szanse na tą prace? Nie wiem co o tym myśleć ;/

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024