Hej byłam
1 2022-07-15 17:31:41 Ostatnio edytowany przez Roki1242@ (2022-07-15 19:42:49)
Dlaczego wolałabyś by powiedział Ci ze nienawidzi/po 5latach związku/?
Chłopak się wypalił, nie czuje tego, jesteś mu bliska ale nie niezbędna. Nie zmusisz nikogo do miłości, Jeżeli teraz na nim wymusisz coś w imię tych 5lat w przyszłości odbije Ci się czkawką.
Zastanów się czy brakuje Ci go jako partnera czy boisz się tylko zmian. Może sama czułaś pustkę tylko,, trwałaś" w imię czasu który za wami
Daj sobie czas, zajmij się swoimi sprawami, nie obserwuj go bo jezeli odpłynął emocjonalnie to nie teraz ale dużo wcześniej. W takiej sytuacji wiadomo że będzie,, nadrabiał" czas i spotykał się z ludźmi w tym dziewczynami.
Napewno masz zaległe książki do przeczytania, spotkania do nadrobienia. Są wakacje może wyjazd dobrze zrobi .
Dlaczego wolałabyś by powiedział Ci ze nienawidzi/po 5latach związku/?
Chodzi o emocje, bo jest piach.
Odłożyłaś swoją niby miłość na kilka miesięcy na bok i się dziwisz że to się tak potoczyło.
Niebywale aroganckie i życzeniowe myślenie: Mam jakiś problem, wiec mój ukochany nie sobie poczeka gdzieś tam w koncie,jak rozwiąże swój problem to łaskawie sie nim zajmie.
Facet chciał Ci zasygnalizować że nie czuje sie w waszym związku dobrze,a ty zamiast interweniować,to sie zajęłaś sobą.
I jeszcze ta dziwna sytuacja ze niby sie rozstaliście,ale wciąż mieszkacie razem,i dochodziło do romantycznych zdarzeń..