Brak czułości i miłości? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Brak czułości i miłości?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Brak czułości i miłości?

Hej, jak to jest u was z czułością po urodzeniu dziecka i z długim stażem? Czy wasz partner was jeszcze dotyka, przytula, czałuje? Jedyne zbliżenie u nas to podczas stosunku. Ogólnie w miarę dobrze funkcjonujemy na co dzień i to od parunastu lat ale tak strasznie mi brakuje czułość z jego strony. Rozmowa wielokrotnie przeprowadzona, bez skutku. Tłumaczy, że tak w małżeństwie jest i wymyślam problemy. Czy powinnam się pogodzić z tą myślą, że po latach ta bliskość się traci?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak czułości i miłości?
MarQ napisał/a:

Hej, jak to jest u was z czułością po urodzeniu dziecka i z długim stażem? Czy wasz partner was jeszcze dotyka, przytula, czałuje? Jedyne zbliżenie u nas to podczas stosunku. Ogólnie w miarę dobrze funkcjonujemy na co dzień i to od parunastu lat ale tak strasznie mi brakuje czułość z jego strony. Rozmowa wielokrotnie przeprowadzona, bez skutku. Tłumaczy, że tak w małżeństwie jest i wymyślam problemy. Czy powinnam się pogodzić z tą myślą, że po latach ta bliskość się traci?

Mam bardzo długi staż małżeński/ponad 25 lat/ i u nas ta czułość, która była przed małżeństwem wciąż jest.
Nawet jak mąż wyjeżdża rano do pracy o 5 a ja śpię to przychodzi i mnie całuje na pożegnanie, mówi coś czułego.
Gdy wraca to tak samo, podchodzi do mnie obejmuje nawet gdy mam ręce w cieście czy w zlewie.
Nie zmienił się w czasie małżeństwa.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Brak czułości i miłości?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024