Czy ona nadal coś czuje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ona nadal coś czuje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Czy ona nadal coś czuje

Witam kobieta rozstała się ze mną po 5 latach chce do niej wrócić ale wiem że ona potrzebuje czasu i spokoju od osoby trzeciej.jak to rozumieć zależy mi na niej bo byłem z nią w najgorszych,trudnych i pięknych chwilach.Vo robić odezwać się wkoncu do niej po tygodniu czego chce

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy ona nadal coś czuje

A mówiła czemu ma Cię dosyć?

3

Że miała inne oczekiwania innym mówi dlaczego ja nie pisze i się zastanawia nad tym

4 Ostatnio edytowany przez Legat (2022-06-06 09:19:04)

Kolego ja ci powiem jak to wygląda. Byłeś dla niej nudny jak flaki z olejem, więc dała ci kopniaka. Niestety nie trafia się jej nikt, kto by spełnił jej oczekiwania. Dlatego pitoli głupoty swoim znajomym, bo wie że to dotrze też do ciebie. Pewnie brakuje jej męskiej uwagi, którą ty dajesz tonami. Dlatego nie jest powiedziane, że nie dostaniesz kolejnej szansy na robienia za zabawiającego pieska. Ale już na zupełnie innych zasadach jak poprzednio. Ty będziesz szczęśliwy i ona będzie zadowolona.

5

Jak kobieta odchodzi to na amen. To że byłeś przy niej w tych ciężkich chwilach własnie zabiło Twoja atrakcyjność, a tym się kierują kobiety dobierając partnera - masz wydawać się atrakcyjny i wartościowy, a nie miły czy dobry.

6

Be. napisał/a:

Jak kobieta odchodzi to na amen. To że byłeś przy niej w tych ciężkich chwilach własnie zabiło Twoja atrakcyjność, a tym się kierują kobiety dobierając partnera - masz wydawać się atrakcyjny i wartościowy, a nie miły czy dobry.

Po kobiecemu zwie się to "męski pierwiastek", albo "męski gen", gdy chodzi o sprawy rozpłodowe. smile

7

Ja nie mówię że nie bylem atrakcyjny

8

Rutka18 napisał/a:

Ja nie mówię że nie bylem atrakcyjny

No właśnie. Byłeś.
Kolego aby zachować godność. Zamykasz rozdział z tą panną i z nowymi doświadczeniami ciśniesz ku nowej przygodzie. smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ona nadal coś czuje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024