Tabletka po Eskapelle - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Tabletka po Eskapelle

Potrzebuje porady.

Ostatni okres 9 maja mam krotkie cykle. Zawsze przed okresem pojawia sie u mnie plamienie ktore jest widoczne tylko na papierze jakby krew w pochwie.
Po czym zawsze po 2,3 dniach pojawia się miesiączka.
Takie plamienie dostalam w sobote i uznałam za dni nieplodne i poszłam z mężem na całość w.sumie 2 stosunki odbyte .Ale w niedzielę dopadly mnie wątpliwości i po 10 h zażyłam eskapelle. Te plamienia ktore zaczęły sie w sobote mam caly czas raz wieksze raz mniejsze .Czuje napięcie w dole brzucha jak przed okresem tylko okres nie nadchodzi. Wiem że tabletka po może opóźnić okres ale i tak mam ogromny stres.
Stara a głupia. Mam 48 lat

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tabletka po Eskapelle
Reni48 napisał/a:

Potrzebuje porady.

Ostatni okres 9 maja mam krotkie cykle. Zawsze przed okresem pojawia sie u mnie plamienie ktore jest widoczne tylko na papierze jakby krew w pochwie.
Po czym zawsze po 2,3 dniach pojawia się miesiączka.
Takie plamienie dostalam w sobote i uznałam za dni nieplodne i poszłam z mężem na całość w.sumie 2 stosunki odbyte .Ale w niedzielę dopadly mnie wątpliwości i po 10 h zażyłam eskapelle. Te plamienia ktore zaczęły sie w sobote mam caly czas raz wieksze raz mniejsze .Czuje napięcie w dole brzucha jak przed okresem tylko okres nie nadchodzi. Wiem że tabletka po może opóźnić okres ale i tak mam ogromny stres.
Stara a głupia. Mam 48 lat

Teraz to nikt Ci ze szklanej kuli nie wywróży. Teoretycznie ppwinno być bez ryzyka, bo to końcówka cyklu, z drugiej strony zawsze może się przesunąć. Jak okres nie przyjdzie to idź do lekarza.

3

Przesuniecie cyklu zawsze jest mozliwe dlatego wzięłam eskapelle

4

Po tabletce okres moze sie spoznic, jest szansa ze sie opoznil dodatkowo przez stres. I jak, przyszedl?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024