Szukam koleżanki/samotnej matki/elblag i okolice i nie tylko.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam koleżanki/samotnej matki/elblag i okolice i nie tylko....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Szukam koleżanki/samotnej matki/elblag i okolice i nie tylko....

Szukam kogoś, kto tak jak ja z dnia na dzien zostal samotna matka. Nigdy nie pomyślałabym, że mnie tak okrutny los spotka. Może jest ktoś chętny do popisania, pogadania. Ze wszystkim zostałam sama, z dwojka dzieci, bez niczego, bez żadnej pomocy rodziny.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam koleżanki/samotnej matki/elblag i okolice i nie tylko....

No to witaj w klubie kobiet wyklętych smile A tak serio, to żadna sobie- poza jakimiś postaciami z amerykańskich serialów - nie tak planowała zakładanie rodziny. Shit happens. Podbijam, bo ja do Elbląga mam daaaaleko smile i pozdrawiam. Trzymaj się

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/df/We_Can_Do_It%21_NARA_535413_-_Restoration_2.jpg/250px-We_Can_Do_It%21_NARA_535413_-_Restoration_2.jpg

3

Odp: Szukam koleżanki/samotnej matki/elblag i okolice i nie tylko....

Hej Ewa,
Ja też zostałam sama z synkiem. Przede mną przeprawa w sądzie. Życie w ostatnich 3latach zweryfikowało mi wiele znajomości, koleżanek.
Samotność zapukała tak głośno do mych drzwi, że postanowiłam poszukać Koleżanki, która życie podobnie doswiadczylo i ma dziecko/dzieci.
Szkoda, że jestem z drugiego końca Polski. Ze Śląska.
Nie wiem czy jesteś nadal aktywna na forum. Daj znać smile
Pozdrawiam,
Kasia

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam koleżanki/samotnej matki/elblag i okolice i nie tylko....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024