Witam, czy korzystał ktoś z białej magii, tzw dobrej magii?
Mój ojciec jest alkoholikiem i psychopata, nie mamy możliwości się od niego uwolnić (nie będę się rozpisywać dlaczego nie mozemy się uwolnić, tak jest i już). Zastanawiam się nad zleceniem komuś profesjonalnego przeprowadzenia rytuału uwolnienia ojca od alkoholizmu. Teoretycznie nie życzę mu źle, więc nie powinno być skutków ubocznych, ale jednak panicznie boję się, że to obróci się przeciwko mnie lub moich najbliższych.
Czy ktoś kiedykolwiek zlecał komuś jakiś rytuał w dobrej intencji i nic się nie działo, lub odwrotnie - działo się?
Mój ojciec jest alkoholikiem i psychopata, nie mamy możliwości się od niego uwolnić (nie będę się rozpisywać dlaczego nie mozemy się uwolnić, tak jest i już). Zastanawiam się nad zleceniem komuś profesjonalnego przeprowadzenia rytuału uwolnienia ojca od alkoholizmu. Teoretycznie nie życzę mu źle, więc nie powinno być skutków ubocznych, ale jednak panicznie boję się, że to obróci się przeciwko mnie lub moich najbliższych.
Czy ktoś kiedykolwiek zlecał komuś jakiś rytuał w dobrej intencji i nic się nie działo, lub odwrotnie - działo się?
Takie rytuały to pic na wodę i wyciąganie kasy od naiwnych.
Jak ojciec nie chce iść sam na odwyk, to zawsze możecie się od niego wyprowadzić.
obroci sie przeciwko tobie. lepiej sie trzymaj od tego z daleka.
sprobuj jednak poszukac jakis rozwiazan, np. moze jest mozliwosc zamieszkania w Domu Milosierdzia?
Równie dobrze możesz dać na mszę albo iść na ustawienia Hellingera. Wszystko jeden czort.
A najlepiej to jednak samemu poszukać możliwości wyjścia z sytuacji, bez podpierania się myśleniem życzeniowym.
5 2022-04-23 06:59:33 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2022-04-23 07:00:06)
Pełno jest wróżek, które za odpowiednią opłatą to robią Jeśli masz za dużo pieniędzy lub nie wiesz, co z nimi zrobić, to jak najbardziej. Uspokojenie sumienia, że się coś zrobiło, bezcenne. Jeśli jednak naprawdę chcesz mu pomóc, poszukaj specjalistów, którzy się na tym na co dzień zajmują. Pomyśl, że magia może być wszędzie, niekoniecznie u magów i wróżek.
W ogóle co to znaczy uwolnić, bo zabrzmiało groźnie. Słyszałam o tajemniczym przypadku uwolnienia się od alkoholika i psychopaty, i to nie za pomocą czarów, a niedopałka papierosa, który sam nieszczęśnik nieopatrznie rzucił w kąt. Wcale nie zachęcam, najlepiej zwrócić się o pomoc do ludzi, którzy skończyli studia w tym zakresie i wiedzą jak pomóc.
Każde dziecko wie, że na alkoholizm nie działa biała magia, tylko niebieska i ew. żółta.
Jeśli w to wierzysz, to nie warto. Nie ma czegoś takiego jak biała i czarna magia, a nie ma nic za darmo