Prośba o porade - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Prośba o porade

Witam, proszę o porade !!

Dwie koleżanki zapoznały mnie z dziewczyną która jest 2 lata po rozwodzie i ciężkich przejsciach. Na początku kilka razy popisaliśmy, ja 2 razy do niej zadzwoniłem pogadalismy, każda rozmowa ponad 20 min. W końcu doszło do spotkania. Na spotkaniu dziewczyna zadowolona, uśmiechnięta od ucha do ucha, nic nie doszło między nami ani pocałunku ani nic, uznałem, że pierwsze spotkanie to zapoznanie się. Na koniec spotkania sama rzuciła mi się w ramiona wręcz, usciskaliśmy sie i powiedziała do następnego. Tego samego wieczoru moim błędem raczej było ze chciałem ustalić termin kolejnego spotkania. Ona napisała, że napisze pózniej. Potem zadzwoniłem ale ona zajęta była i powiedziała, że święta nie ma czasu więc uznałem, że OK. Dziewczyna na tym spotkaniu pare razy mówiła, że chciała żeby ktoś ją gdzieś zabrał, wyjechać za miasto itp. więc zaproponowałem, że po nią przyjadę no i wszystko posypało sie. Ona przestała pisać do mnie, wiec zapytałem czy wystraszyłą sie tym wyjazdem, odpisała ,że zaskoczyło ją to i że jest zmieszana , ale napisała , że nie ważne i zapominamy o tym. Przed świętami z nią popisałem życzenia itp. ale nic nie pisałem o spotkaniu, nastepnego dnia ona wysłała mi życzenia ja jej odpisałem, ona mi nic. W zasadzie ona praktycznie nic do mnie nie pisze tylko głównie ja. Czy jest sens jeszcze jej proponować spotkanie ???  Czy ta propozycja wyjazdu ( w dzień na pare godzin ) ją tak zniesmaczył ???  Wiem, że to tylko jedno spotkanie nic nie doszło, ale nie widze w ogole jej zainteresowania mimo udanego spotkania ( nawet jednej z koleżanek sie chwaliła, że jest miło zaskoczona )  Proszę o porade smile ( oboje jesteśmy lekko po 30 )

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prośba o porade
Spocony napisał/a:

zapoznały mnie z dziewczyną która jest 2 lata po rozwodzie i ciężkich przejsciach

Spocony napisał/a:

W zasadzie ona praktycznie nic do mnie nie pisze tylko głównie ja.

wiec moim zdaniem:

Spocony napisał/a:

zapominamy o tym

3

Dodam jeszcze, że raz jak uznałem , że ona nic do mnie nie pisze sama to przestałem pisać i ja i potem sama napisała, że ma nadzieje, że nie obraziłem się że nie spotkaliśmy się przed świętami. Więc troszke taki zamotany jestem.

4

Jak nie da się zrozumieć jej zachowań, to odpuść, ona widać nie jest gotowa na nowy związek.

5

To co pisze wieka to raz.
A dwa to kolego jesteś zbyt szybki i zbyt nachalny

6

Wiem , że a szybko i nachalnie podszedłem do sprawy. ( jej koleżanka ostrzegała mnie, że ona boi się nowych facetów ) , wiec sprawa raczej przegrana ??  czy za jakiś czas można spróbować odezwac sie ? zawsze odpisywałą bez problemu, nawet wysłała mi swoje zdjecie chociaz tam nic do niej nie pisałem.

7 Ostatnio edytowany przez wieka (2022-04-19 10:48:56)

Jak się boi nowych facetów, tzn. że nie powinna jeszcze wchodzić w nowe związki, co pewnie jej radzą koleżanki.
Nie doszła do równowagi psychicznej po rozwodzie, widać jej chwiejność emocjonalną.

Dlatego odpuść, bo i tak nic z tego nie wyjdzie, nie widzę, żadnych nieodpowiednich ruchów z Twojej strony, nic nie bylo za szybko, /dla niektórych mogło być za wolno big_smile/
To ona nie jest gotowa na poznawanie Ciebie.

8 Ostatnio edytowany przez Spocony (2022-04-19 10:54:10)

OK dzięki , może z czasem sama  napisze.  Inna koleżanka która nie zna tej 3 dziewczyn, czytała to co z nią pisałem i także uznała, że nic złego nie pisałem i  to problem z nią , ale wolałem jeszcze upewnić się na forum. DZIĘKI smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024