Czy mogę być w ciąży - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy mogę być w ciąży

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy mogę być w ciąży

Witam zrobiłam test 7 dni przed planowana miesiączką 13 dni po stosunku użyłam testu 10 mlU/ml wyszedł negatywny czy muszę zrobić test heszcze raz? Czy ten wynik już będzie wiarygodny. Nie był to pierwszy mocz zaraz po wstaniu

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mogę być w ciąży
kasiaddd194 napisał/a:

Witam zrobiłam test 7 dni przed planowana miesiączką 13 dni po stosunku użyłam testu 10 mlU/ml wyszedł negatywny czy muszę zrobić test heszcze raz? Czy ten wynik już będzie wiarygodny. Nie był to pierwszy mocz zaraz po wstaniu

Jeżeli masz już 13 dni po stosunku i ciągle 7 dni do kolejnej miesiączki, to siłą rzeczy nie jesteś w ciąży, bo nie wbiłaś w owulację. Owulacja jest 14 dni przed miesiączką, czyli w Twoim przypadki 6 dni po stosunku. Nie ma siły, żeby plemniki tyle przeżyły.

Ale dalej jeżeli w ciąży być nie chcesz, to pomyśl o antykoncepcji.

Odp: Czy mogę być w ciąży

A jak jej sie trafil plemnik survialowiec albo tybetnski mnich co sie zakonserwowal na 7dni a potem zaatkowal z zaskoczenia?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy mogę być w ciąży

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024