Sprawa jest taka że 2018 roku straciłem kontakt na GG z kolezanką i ona w Listopadzie 2020 roku napisała do mnie wiadomość na messenger "Cześć tu Pati pisaliśmy kiedyś, pamiętasz mnie" i ja tej wiadimosci nie zauważyłem i odczytałem ją dopiero dziś. Próbowałem nawiązać kontakt ale usunęła to konto i nie mam z nią wcale kontaktu, nic o niej nie wiem. Chodzi o to że nie mam jak się z nią skontaktować a pisałem z nią kilka lat później kontakt się urwał i jest mi teraz przykro. Napiszcie coś aby było mi weselej i jak radzicie sobie w życiu. Jest mi przykro i tyle. Dziękuję
GG? Ktoś to jeszcze używa? oO
Jeśli przeczytałeś, to konto nie było usunięte pewnie. Więc może jakieś dane w profilu są podane, które pozwolą ją namierzyć.
Ja z nią na tym pisałem. Starałem się z nią kontaktować ale marne szanse, bo od 2018 roku z nią nie pisalem. Po prostu mi przykro, bo ona próbowała się że mną kontaktować ale ja na messenger tego nie zauważyłem. Bardziej liczę że ktoś napisze mi coś miłego lub bardziej napisze jak w życiu jakie ma radości
Takie znajomości przychodzą i odchodzą, grunt to umieć zrozumiec, że to naturalna kolej rzeczy i pewnie zdarzy nam się w życiu jeszcze niejeden raz
Takie znajomości przychodzą i odchodzą, grunt to umieć zrozumiec, że to naturalna kolej rzeczy i pewnie zdarzy nam się w życiu jeszcze niejeden raz
Marchefka, po co odgrzebujesz stare wątki?