Strata przyjaciółki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Strata przyjaciółki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Strata przyjaciółki

Sprawa jest taka że 2018 roku straciłem kontakt na GG z kolezanką i ona w Listopadzie 2020 roku napisała do mnie wiadomość na messenger "Cześć tu Pati pisaliśmy kiedyś, pamiętasz mnie" i ja tej wiadimosci nie zauważyłem i odczytałem ją dopiero dziś. Próbowałem nawiązać kontakt ale usunęła to konto i nie mam z nią wcale kontaktu, nic o niej nie wiem. Chodzi o to że nie mam jak się z nią skontaktować a pisałem z nią kilka lat później kontakt się urwał i jest mi teraz przykro. Napiszcie coś aby było mi weselej i jak radzicie sobie w życiu. Jest mi przykro i tyle. Dziękuję

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Strata przyjaciółki

GG? Ktoś to jeszcze używa? oO

Jeśli przeczytałeś, to konto nie było usunięte pewnie. Więc może jakieś dane w profilu są podane, które pozwolą ją namierzyć.

3

Ja z nią na tym pisałem. Starałem się z nią kontaktować ale marne szanse, bo od 2018 roku z nią nie pisalem. Po prostu mi przykro, bo  ona próbowała się że mną kontaktować ale ja na messenger tego nie zauważyłem. Bardziej liczę że ktoś napisze mi coś miłego lub bardziej napisze jak w życiu jakie ma radości

4

Takie znajomości przychodzą i odchodzą, grunt to umieć zrozumiec, że to naturalna kolej rzeczy i pewnie zdarzy nam się w życiu jeszcze niejeden raz smile

5

Marchefka napisał/a:

Takie znajomości przychodzą i odchodzą, grunt to umieć zrozumiec, że to naturalna kolej rzeczy i pewnie zdarzy nam się w życiu jeszcze niejeden raz smile

Marchefka, po co odgrzebujesz stare wątki?

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Strata przyjaciółki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024