Facet mnie olewal i zwodzil - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Facet mnie olewal i zwodzil

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Facet mnie olewal i zwodzil

Czesc, mam strasznego dola. Jakis czas temu wlasciciel restauracji w ktorej ja i moja mama jestesmy stalymi klientami spytal mnie o moj numer telefonu i dal mi swój. Po jakims czasie mu napisalam ale on nie pamietal i pytal po co dal mi swój numer. Jak mu przypomnialam to zignorowal moje wiadomości a po dwóch dniach napisal do mnie i sie bawil. Udawal ze chce sie spotkac umowic a pozniej sie nie odzywal. Ja tego nie rozumiem. Chodze tam od lat(wczesniej byl inny wlasciciel). Zawsze byl dla mnie mily. Ostatnim razem mnie podrywal a pozniej ze mnie szydzil i nawet nie obchodzi go to ze jestem stala klientka jego lokalu. Tesknie za tym miejscem. Zawsze sie tam dobrze czulam no ale teraz. . . Nie wiem czy powinnam tam dalej chodzic. Co wy o tym myslicie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Facet mnie olewal i zwodzil
JE napisał/a:

Czesc, mam strasznego dola. Jakis czas temu wlasciciel restauracji w ktorej ja i moja mama jestesmy stalymi klientami spytal mnie o moj numer telefonu i dal mi swój. Po jakims czasie mu napisalam ale on nie pamietal i pytal po co dal mi swój numer. Jak mu przypomnialam to zignorowal moje wiadomości a po dwóch dniach napisal do mnie i sie bawil. Udawal ze chce sie spotkac umowic a pozniej sie nie odzywal. Ja tego nie rozumiem. Chodze tam od lat(wczesniej byl inny wlasciciel). Zawsze byl dla mnie mily. Ostatnim razem mnie podrywal a pozniej ze mnie szydzil i nawet nie obchodzi go to ze jestem stala klientka jego lokalu. Tesknie za tym miejscem. Zawsze sie tam dobrze czulam no ale teraz. . . Nie wiem czy powinnam tam dalej chodzic. Co wy o tym myslicie?

Moim zdaniem bardzo dużo tutaj egzaltacji.
Na wszelki wypadek zmień lokal, po co dawać z siebie szydzić, o ile w ogóle takie coś miało miejsce.

3

Ja bym omijała taki lokal, w którym właściciel umizguje się do klientek. Zmienił się właściciel, to lokal na pewno też, czas znaleźć inny. Nie trzeba było podawać numeru telefonu, przecież przychodziłaś tam i widywałaś go.

4

Tamiraa napisał/a:

Ja bym omijała taki lokal, w którym właściciel umizguje się do klientek. Zmienił się właściciel, to lokal na pewno też, czas znaleźć inny. Nie trzeba było podawać numeru telefonu, przecież przychodziłaś tam i widywałaś go.

Ja mu nie dalam numeru za to on mi dal swój. Napisalam mu bo mi sie podobal i myslalam ze cos z tego bedzie.

5

Już wiesz, że nic nie będzie. Skasuj jego numer i zmień knajpę. Ciesz się, że się teraz przekonałaś co to za typ.

P przesadzasz też w swoim opisie. Jak przeczytałam tytuł, to pomyślałam, że ktoś Cię zwodził miesiącami, obiecywał cuda i nie dotrzymywał słowa, a tu jeden śmieszny typek dał Ci numer a potem nie pamiętał kim jesteś, pewnie wręczył ten numer pięciu innym laskom i nie kojarzył, która pisze. Zablokuj i zapomnij.

6

JE napisał/a:
Tamiraa napisał/a:

Ja mu nie dalam numeru za to on mi dal swój. Napisalam mu bo mi sie podobal i myslalam ze cos z tego bedzie.

Uważam, że facet niepoważnie się zachował albo dał numer, nie przypuszczając, że będzie jakiś odzew.

7

Tamiraa napisał/a:
JE napisał/a:
Tamiraa napisał/a:

Uważam, że facet niepoważnie się zachował albo dał numer, nie przypuszczając, że będzie jakiś odzew.

Pytal sie mnie rowniez czy szukam. On sam jest zameldowany w biurze matrymonialnym.

8

JE napisał/a:
Tamiraa napisał/a:
JE napisał/a:

Pytal sie mnie rowniez czy szukam. On sam jest zameldowany w biurze matrymonialnym.

I 10 innym pewnie też mówił to samo. I nie zapamiętał komu.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Facet mnie olewal i zwodzil

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024