rak pluc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » rak pluc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: rak pluc

rak pluc 4 stadium z przerzutami do mozgu (z mozgu usuniety chirurgicznie).
jak dlugo czasu zostalo? jak dlugo zyli wasi bliscy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: rak pluc
blueangel napisał/a:

rak pluc 4 stadium z przerzutami do mozgu (z mozgu usuniety chirurgicznie).
jak dlugo czasu zostalo? jak dlugo zyli wasi bliscy?

Tego to nikt nie potrafi przewidzieć ile czasu zostało.
Wedle książek medycznych to ja już dawno powinnam nie żyć bo z taką diagnozą jaką miałam przeżywalność jest najwyżej do 5 lat.
Mój teść po leczeniu onkologicznym trafił od razu do hospicjum bo nie dawano mu więcej jak 2 tygodnie. Po 3 tygodniach tam wypisano go do domu gdzie przeżył kilkanaście lat.
Mama koleżanki pozbyła się domu, wypłaciła kasę z banku, powkładała w koperty, porozdawała dzieciom i wnukom, zamówiła grobowiec, zadatkowała usługi funeralne, wybrała ubranie i obuwie do trumny, wieńce i napisy na szarfach. Na te ostanie pół roku, które jej niby najdłużej zostało wynajęła kawalerkę.
Mieszka w niej do dziś od kilku lat. Na szczęście ma dużą emeryturę to jej wystarcza na wszystko.

3

Odp: rak pluc

jeśli chodzi to o nowotwór to nam w moim bliskim kregu ciekawy przypadek i jakbym zachorowała to odrazu wprowadziłabym do leczenia nie czekajać za niczym szefowi 5 lat temu odmówiono leczenia nowotworu  gdyż stan był nieoperowalny jeździli wszedzie ale żadnen lekarz nie podjoł się operacji. Moj szef  się nie załamał walczył o siebie  zaczoł szperać w internecie i szukać naturalnych kuracji . Stosował zioła jak graviona  i  naturalne olejki z CBD  30% i żyje do dziś. Natomiast ma dietę  bez mięsa  i białek zwierzęcych jak i chemicznych dodatków. 2 jajka na tydzień, kawałek ryby na miesiąc. Wcześnie chodzi spać  a ostatni posiłek o 18,00. . Teraz lekarze twierdzą, że to cud medyczny tak nam opowiadała szefowa smile byłem pod wrażeniem Przeczytałem artykuł na stronie gdzie kupowali te zioła konopiafarmacja.pl  ..... tytuł Olejek CBD na raka  .....jak to starszy meżczyzna  zmniejszył nowotworowy guz o 50 procent dzięki olejkowi CBD mądry artykuł warto przeczytac ....więc jest pewnie dużo takich przypadków . Więc jakbym zachorował to pierwsze co to bym wprowadził olejki CBD !!!  a co do szefa  Chłop ma 63 lata i dobre wyniki badań.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » rak pluc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024