Co możecie mi poradzić , trochę jestem załamana - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Co możecie mi poradzić , trochę jestem załamana

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Domkaaa9 (2022-02-05 21:51:55)

Temat: Co możecie mi poradzić , trochę jestem załamana

Hej chciałabym się was zapytać , poradzić co mogę jeszcze zrobić bo trochę czuję się już załamana. Jakiś czas temu miałam hemoroidy , leczyłam się na własną rękę , kupowałam czopki, przeróżne maści , pomogło na jakiś czas , w końcu postanowaiłam , że udam się do proktologa co prawda nie była to przyjemna wizyta ale już byłam bardzo załamana , dostałam piankę proktis -m , czopki i maść posterisan h(na receptę) , poczułam ulgę byłam nawet zadowolona.  Ostatnio byłam na pewnej delegacji , dzisiaj po powrocie dostałam niestety zaparcia

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co możecie mi poradzić , trochę jestem załamana

Ucięło mi coś . CD zażyłam sobie dulcoblis i pomogło , tylko że znów czuję duży ból , szczypanie. Pytanie moje co byście zrobili czy iść jeszcze do lekarza ? , czy może jakieś inne leki , czy może usunąć je już sama nie wiem. Boje się jutrzejszego dnia bo wiem , że będzie bolało , możecie jakoś poradzić co ew mogę jeszcze zrobić ? Pozdrawiam serdecznie

3

Diosmine na uszczelnienie naczyń + czopki  z apteki.  Niestety,  w ciągu dnia to pewnie nie minie.  Dużo wody  pij,  dieta lekkostrawna,  aby nie nawracalo,  oraz dbaj o ruch.

4

Istotka6 napisał/a:

Diosmine na uszczelnienie naczyń + czopki  z apteki.  Niestety,  w ciągu dnia to pewnie nie minie.  Dużo wody  pij,  dieta lekkostrawna,  aby nie nawracalo,  oraz dbaj o ruch.

Mam diosminę dih taką co jeszcze mi została i czopki hemorol . Zażyję  najgorsze jest to że boli .

5

Moja siostra bardzo cierpiała, ale ktoś jej podpowiedział, żeby stosowała
nasiadówki nad parą z gotującej wody. Wlewała więc wrzątek do naczynia
i siadała. Doszła do wniosku, że to samo będzie, gdy usiądzie na brzegu wanny
i będzie ostry strumień gorącej wody kierować na odbyt.
Twierdzi, że się z tym cholerstwem uporała, choć pupę miała nieraz sparzoną.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Co możecie mi poradzić , trochę jestem załamana

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024